Wat is hot in Belgrado?

Bruisend, bekorend, intrigerend - Belgrado belééf je!

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Belgrado

Eten en drinken

Beton hala

Beton hala is niet zomaar een betonhal. De voormalige havenloods is tegenwoordig een geliefde, luxe uitgaansgelegenheid, waar ook de inwoners van Belgrado graag komen.

Lees meer

Daco

Het Servische restaurant nummer één voor Belgrado bezoekers - absoluut de moeite waard - zelfs als u geen fan bent van de lokale keuken. De authentieke styling, een prachtige tuin en een ruim interieur, en het menu bieden samen het beste van de Servische keuken.

Lees meer

Kafana

Koffie drinken is hier serieuze aangelegenheid. Men doet het hier niet alleen om te socializen, maar ook tijdens het zakendoen of gewoon tussendoor.

Lees meer

Lorenzo & Kakalamba

Een verassende combinatie van twee steden en hun cuisines vindt u terug in dit restaurant - het Italiaanse Florence en Pirot, een stad en regio in Zuid-Servië. Deze twee stijlen laten zich goed combineren, evenals de gebruikte -en opvallende- combinatie van lokaal en design-inrichting.

Lees meer

Putujuci glumac

Rustieke herberg (vertaald: 'De Reizende Acteur') in Skadarlija met een Servische en Italiaanse keuken. .

Lees meer

Skadarlija

Lekker eten en genieten van Servische specialiteiten kun je overal in Belgrado, maar uit eten in Skadarlija is net dat beetje extra.

Lees meer

Supermarket

Supermarket, gelegen aan de Strahinjica Bana, werd geopend in November 2008 als Belgrado's eerste conceptstore, met als idee om design, mode, kunst, muziek en gastronomie te combineren.

Lees meer