; Bezienswaardigheden Birmingham - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Birmingham


Trendy Birmingham met meerdere bezienswaardigheden.

Birmingham is zeker geen saaie industriestad, er valt veel te beleven. De laatste jaren is Birmingham een interessante stad geworden. Birmingham staat voor trendy en cultureel met vele bezienswaardigheden.

Bezoek, bekijk en ervaar de highlights

Birmingham

Bezienswaardigheden

Birmingham Museums & Art Gallery

Birmingham bezit een rijkdom aan historische gebouwen en bezienswaardigheden. Stuk voor stuk de moeite van het ontdekken waard.

Lees meer

Cadbury World

Een magisch chocolade avontuur . Gun uzelf een kijkje in de geschiedenis van overheerlijke Cadbury chocolade.

Lees meer

IMAX Theatre

's Werelds grootste en meest indrukwekkende filmervaring. Het verschil met bioscoopfilms is dat er 70 mm film gebruik wordt die horizontaal door de projector gaat.

Lees meer

Jewellery Quarter

Sieraden vanaf de middeleeuwen tot en met vandaag. Smalle straatjes en een historische omgeving, waar veel juweliers hun vak uitoefenen en hun sieraden verkopen.

Lees meer

National Sealife Birmingham

Ontdek van heel dichtbij de prachtige onderwaterwereld. Sealife biedt u een kijkje in de geheimen van de onderwaterwereld en maakt haar bezoekers tevens bewust van het feit dat veschillende unieke dieren bescherming nodig hebben om uitroeiing te verkomen.

Lees meer

The Tolkien Trail

Wereldberoemd is Tolkien geworden met zijn romans 'Lord of the Rings' en 'The Hobbit' Op 3-jarige leeftijd kwam de beroemde schrijver Tolkien naar Birmingham, waar hij vervolgens een groot deel van zijn leven doorbracht. In de stad zijn een aantal plaatsen en monumenten te bezoeken die een belangrijke rol in zijn leven hebben gespeeld en die zelfs soms terugkomen in zijn boeken.

Lees meer