Wat is hot in Düsseldorf?

Düsseldorf is meer dan kerstmarkten. Düsseldorf is vooral een levendige stad met veel kunst, mode en gezelligheid. En...Düsseldorf is dichtbij!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Düsseldorf is een Mekka voor winkelliefhebbers en modehoofdstad van Duitsland. De belangrijke modebeurzen worden in Düsseldorf gehouden en dat heeft heel wat designerwinkels met zich meegebracht. Dat er in Düsseldorf veel gewinkeld wordt, ziet u ook duidelijk op straat: veel mensen met erg veel tassen! Het is niet gek dat ook juist hier de winkelstraat ligt waar jaarlijks het meest wordt omgezet in heel Duitsland, zo'n 500 miljoen euro: de Königsallee. De winkels in de gezellige Altstad bieden betaalbare mode voor de wat kleinere beurs.

Düsseldorf, Winkelen Konigsallee Dusseldorf

Winkelen

Kö Center/Kö Galerie

Winkelcentra aan de Königsallee! Deze winkelcentra herbergen voornamelijk designerwinkels. Als modestad, kun je in Düsseldorf niet zonder Chanel, Louis Vuitton en Jil Sander! Al koopt u niets, het is alleen al leuk om hier te flaneren!.

Lees meer

Schadowarcade/Schadowstrasse

Beter betaalbare mode. Aan het eind van de Kö is de Schadow Arcade, designerkleding voor een iets beter betaalbare prijs.

Lees meer