Hotel 25hours The Circle  ****

Jong en trendy viersterrenhotel in een retro-futuristisch thema, gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Keulen. Veel leuke restaurants en bars in de omgeving!

Lees meer over dit hotel

Boek uw stedentrip

Kamertypes Hotel 25hours The Circle

Kamertype(s) Min. aantal personen Max. aantal personen Op basis van

Hotel 25hours The Circle

Keulen, Hotel 25hours The Circle, Medium kamer

Jong en trendy viersterrenhotel in een retro-futuristisch thema, gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Keulen. Veel leuke restaurants en bars in de omgeving!
aan de rand van de gemoedelijke Belgische wijk en het Friesenviertel. Op een kwartiertje lopen van de Dom en de oude binnenstad.
ruime receptie met zitjes, lift, gratis WiFi, 25hours kiosk, retro vinyl-muziek shop, Monkey Bar met terras op het dak, restaurant 'Neni', Deli Café, sauna en fitnessruimte. Tevens verhuur van moderne Schindelhauer fietsen en op basis van beschikbaarheid kunt u gebruik maken van een Mini.
ruime, trendy kamers, voorzien van LCD-tv, telefoon, gratis WiFi, airconditioning, kluisje, minibar en halfopen badkamer met regendouche, toilet en haardroger.
inclusief ontbijtbuffet
hotelparking (ca. € 15,- p.d.)
Friesenplatz
Toeristenbelasting ca. € 1,- tot €1,50 p.p.p.n indien u verblijft in een 2-sterrenaccommodatie, € 1,65 tot € 2,- p.p.p.n in een 3-sterrenaccommodatie, € 2,50 tot € 3,- p.p.p.n in een 4-sterrenaccommodatie en € 3,30- tot €4,50 p.p.p.n. in een € 5-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan

Fietstour - de Highlights met Nederlandse gids

Fietsen langs de dom en het historische centrum.

Lees meer

Keulen, Fietstour - de Highlights met Nederlandse gids

per persoon

€ 32,90

Keulen Card

Gratis gebruik openbaar vervoer en korting op bezienswaardigheden.

Lees meer

Keulen, Keulen Card

per persoon

€ 9,-

Time to Momo Stadsgids Keulen

Handige Stadsgids met plattegrond, waar lokale auteurs échte highlights met je delen.

Lees meer

Keulen, Time to Momo Stadsgids Keulen

per boeking

€ 16,99