Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht met de veelgestelde vragen per categorie. Kies een Categorie, kies vervolgens een onderwerp en u ziet het antwoord op uw vraag.

Kies een categorie

Bagage
Betalen
Brexit en uw reis
Overig
Reisdocumenten
Stedenreizen & het Coronavirus
Stedentrip boeken
Vliegreizen
Onderwerpen wijzigen
Stedenreizen & het Coronavirus

Gratis annuleren New York en Londen

Voor boekingen naar de steden Londen en New York, gemaakt vanaf 21 januari 2022 met een vertrekdatum tot 28 december 2022 gelden extra flexibele voorwaarden. U kunt uw reservering tot 3 weken voor vertrek gratis annuleren indien op dat moment nog steeds de quarantaineplicht bij terugkeer in Nederland van toepassing is. Om van deze voorwaarde gebruik te kunnen maken boekt u een vlucht waarbij de ruimbagage is inbegrepen. Voor treinreizen met Eurostar naar Londen is deze voorwaarde van toepassing afhankelijk van de geboekte tariefsoort. Onze reserveringsmedewerkers kunnen u hierover informeren. Uitgesloten van deze actie zijn boekingen met zg. ‘non refundable’ hotelkamers en eventuele overige tijdelijke acties.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Indien u in bovenstaand overzicht geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen