Veelgestelde vragen

Hieronder vind u een overzicht met de veelgestelde vragen per categorie. Kies een Categorie, kies vervolgens een onderwerp en u ziet het antwoord op uw vraag.

Kies een categorie

Bagage
Betalen
Overig
Reisdocumenten
Stedenreizen & het Coronavirus
Stedentrip boeken
Vliegreizen
Onderwerpen wijzigen
Stedenreizen & het Coronavirus

Informatie opschorting Stedentrips

UPDATE DINSDAG 12 MEI

Gezien de buitengewone omstandigheden als gevolg van het Corona virus en de maatregelen die de regering eerder heeft genomen, schorten wij al onze stedentrips op, die thans geboekt zijn tot en met vertrekdatum 18 juni 2020.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail informeren over de omboekingsmogelijkheden. Wij vragen uw begrip voor het feit dat dit door de drukte wat langer kan duren dan u normaal van ons gewend bent. Onze telefooncentrale is druk bezet, dus indien niet strikt noodzakelijk verzoeken wij u geen telefonisch contact met ons op te nemen en onze e-mail af te wachten. Indien u voor 29 mei zou vertrekken, hebben wij u al in een eerder stadium geinformeerd. Indien u daar geen e-mail van heeft ontvangen, kunt u ons dit per e-mail laten weten.

Wij kunnen ons voorstellen – gezien de afgekondigde regeringsmaatregelen - dat u vragen heeft indien u heeft geboekt voor een vertrekdatum vanaf 19 juni 2020. Wij verzoeken u vriendelijk ons hierover niet te bellen of te e-mailen, maar onze berichtgeving hieromtrent in de gaten te houden. Mocht u - om wat voor reden dan ook - daar niet op kunnen/willen wachten, dan zijn wij op dit moment helaas genoodzaakt om u onze reguliere annulering- en wijzigingskosten in rekening te brengen.

Wij doen ons best u te ontzorgen over uw reeds geboekte reis en bieden u de mogelijkheid om hier op een later tijdstip alsnog van te genieten. Blijft u ondertussen vooral kalm en gezond, zodat we met elkaar deze hindernis kunnen overwinnen.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Indien u in bovenstaand overzicht geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen