Plan uw Stedentrip Birmingham

Wat is hot in Birmingham?

Birmingham is beslist geen saaie industriestad meer waar niet veel te beleven valt. De laatste jaren is Birmingham een gezellige en interessante stad geworden.

Er valt zoveel te ontdekken

Birmingham is een typisch Engelse stad met een rijk industrieverleden. De laatse jaren echter is Birmingham bezig met een ware culturele opmars. Niet alleen het aantal architectonische projecten neemt steeds meer toe, ook de culturele evenementen zijn kwalitatief hoogstaand en het vermelden meer dan waard.
Edmund street Birmingham
Birmingham stedentrip
Birmingham reuzenrad
Birmingham stedentrip
Stijl en cultuur maar ook charme zijn de drie pijlers die Birmingham tot een trendy en bruisende stad zullen gaan maken. Qua inwoners is Birmingham de tweede stad van Engeland, dus kan het haast niet anders dan dat nieuwe ideeën voortdurend het licht zien en vorm krijgen in tal van verrassende projecten. De stad telt heel wat vooraanstaande musea waar u kunst van ongeveer alle tijden kunt bekijken. Ook artiesten  komen graag in Birmingham en treden graag op in deze stad. Houdt u van lekker eten? Culinair kan Birmingham bogen op een traditie die uniek is in zijn soort. Baltirestaurants zijn typisch voor de stad en ontstonden tijdens de jaren '70 door de versmelting van verschillende Aziatische keukens. Hoewel de gerechten vaak pikant zijn, is het een must u eens aan zo'n schotel te wagen. Internationale keukens van de meeste landen vint u vertegenwoordigd in Birmingham. En stappen? Uitgaan? Birmingham kent inmiddels een bruisend nachtleven. Kiest u voor een Engelse pub, zoekt u de ontspannen sfeer van een loungebar op of gaat u liever helemaal uit uw dak op de dansvloer van een trendy club, in Birmingham vindt u het allemaal. En wist u dat Birmingham onlangs werd uitgeroepen tot regionale winkelhoofdstad, dankzij de talrijke shoppingcentra en winkelstraten met exclusieve, trendy of gewoon leuke boetieks. Birmingham, the place to be! Don't miss it.

Hotelaanbod Birmingham

Birmingham
Onze tip

Hotel Copthorne Birmingham

Centraal gelegen, populair hotel met een ontspannen sfeer.

3 dagen vanaf
€ 254,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Birmingham
Voordeligste keus

Hotel Jurys Inn

Centraal gelegen hotel, slecht enkele minuten van het ICC en bruisende Brindley Place. Een hotel met modern comfort en zeer ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien!

3 dagen vanaf
€ 257,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details