Wie zijn wij

Over Stedentrips.nl

Dé specialist in Stedentrips
Wie zijn wij

Welkom bij Stedentrips. Wij doen precies wat onze naam doet vermoeden, en wel het organiseren van stedentrips. Wij verstaan onder een stedentrip een compleet arrangement: reis + verblijf. Elk arrangement is naar uw eigen wens samen te stellen. Wij bieden u namelijk niet alleen een uitgebreide keus aan accommodatie- en excursiemogelijkheden, maar ook de vervoerskeuze is enorm. Wij werken samen met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en bieden een diversiteit aan luchthavens. Reist u liever met de trein? Ook dat kan! U stelt uw reis eenvoudig samen op basis van uw eigen wensen. En hoe u ook kiest of verandert tijdens het maken van de boeking, u ziet altijd in één oogopslag wat de totaalprijs is. Kortom, geen enkele verrassing bij het afsluiten van de boeking.

Wat maakt onze stedentrips zo onvergetelijk?

Omdat steden bezoeken ons vak is, kennen wij onze steden op ons duimpje. Wij zijn stedenspecialisten pur sang en daardoor zijn wij in staat om een gevarieerd en kleurrijk assortiment te bieden, compleet met de nodige toeters en bellen. Wij kennen bij wijze van spreken elk leuk koffietentje 'om de hoek'. Niets gaat ons te ver om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Directie van Stedentrips.nl
De geschiedenis van Stedentrips

Stedentrips is onderdeel van stedenspecialist Sunair Vakanties. Deze gevestigde reisorganisatie opereert al sinds 1968. Sinds 2004 hebben Jan-Bert Wissink en Marc van Amsterdam de dagelijkse leiding in handen genomen en vormen sindsdien samen de directie. In 2005 hebben zij Stedentrips.nl gelanceerd en inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een succesvol en gewaardeerd product.

Het team van Stedentrips.nl
Ons team staat voor u klaar

Achter de façade van deze website gaat een zeer gedreven team van 30 stedenspecialisten schuil. Onze teamleden hebben de ervaring uit de tijd dat alle reizen nog handmatig werden samengesteld, verwerkt in een brochure en telefonisch verkocht. Dus komt u er online niet uit? Neemt u dan gerust contact op met één van onze specialisten. Wij zijn trots op het feit dat wij alle accommodaties persoonlijk kiezen en kennen. Onze inkopers hebben het aanbod zorgvuldig geselecteerd, want kwaliteit en service staan bij ons voorop. Gezien de jarenlange relatie die wij met onze partners hebben, zijn wij in staat om de best mogelijke deals realiseren. Letterlijk en figuurlijk kennen wij de weg in de stad.

Winnaar beste reisorganisatie stedentrips

Bij het samenstellen van onze reizen hebben wij voor ogen om voor onze klanten elke stedentrip tot een onvergetelijke ervaring te maken. En dat wij daar goed in zijn, dat blijkt! Wij zijn namelijk al 5 jaar op rij verkozen tot beste reisorganisatie van Nederland in de categorie stedentrips.

De belofte van Stedentrips.nl

Stedentrips.nl is lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Al onze aangeboden reizen vallen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Wij doen ons best om onze klanten te ontzorgen en te voorzien in een stedentrip naar wens. Voor onze reizigers zijn wij 24/7 bereikbaar.

LogoLogoLogoLogoLogo