Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht met de veelgestelde vragen per categorie. Kies een Categorie, kies vervolgens een onderwerp en u ziet het antwoord op uw vraag.

Kies een categorie

Bagage
Betalen
Brexit en uw reis
Overig
Reisdocumenten
Stedenreizen & het Coronavirus
Stedentrip boeken
Vliegreizen
Onderwerpen wijzigen
Stedenreizen & het Coronavirus

Waar kan ik heen op stedentrip?

Waar vindt u het meest complete reisadvies?

Voor de meest accurate informatie verwijzen wij u naar www.nederlandwereldwijd.nl van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Hier vindt u overzichtelijk per land de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Algemeen

Probeert u zich in het buitenland zoveel mogelijk bewust te zijn van de regels die momenteel in Nederland gelden. Die zult u wellicht sowieso in andere landen ook (nog) tegenkomen.
Het is raadzaam om u over de details omtrent geldende regels met betrekking tot uw vakantieland voor vertrek goed te informeren, zoals mondkapjes, openbaar vervoer, het tonen van vaccinatie en/of herstelbewijzen, negatieve COVID 19 tests, etc. Deze gedetailleerde informatie vindt u op www.nederlandwereldwijd.nl van het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend; reisadviezen zijn niet bindend. Het blijft te allen tijde de verantwoordelijkheid van uzelf om een reis wel of niet te laten doorgaan.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Indien u in bovenstaand overzicht geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen