Wat is hot in Belgrado?

Bruisend, bekorend, intrigerend - Belgrado belééf je!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Belgrado

Winkelen

Beurshallen

Sommige beurshallen van de Belgrado Fair zijn permanent veranderd in een winkelcentrum met een groot aantal kleine winkels voor textiel, electronica, cosmetica, voeding en diverse handige prullaria. Het belangrijkste voordeel van deze Bazar, zoals het officieel heet, is dat het geopend is op zondag.

Lees meer

Delta City

Eén van de eerste, echte shopping malls in Servië met 87. 000 vierkante meter winkelplezier, 7 dagen in de week geopend, van 10 tot 10.

Lees meer

Knez Mihailova - Trg Republike

Het voetgangersgebied van Knez Mihailova tussen de Trg Republike en Kalemegdan is een onvermijdelijke plaats in het winkellandschap van Belgrado. Besteed ten minste een halve dag wandelen en winkelen in een van de mooiste en meest levendige wijken van Belgrado, in het hart van de stad.

Lees meer

Kralja Aleksandra Boulevard

Wanneer iemand in Belgrado zegt: "Ik kocht deze op de Boulevard", dan kun je er zeker van dat ze deze boulevard bedoelen. Het is ook de langste straat in Belgrado (8,2 km), maar op de eerste kilometers zult u alle charmes van het winkelen in Belgrado leren kennen.

Lees meer

Markten van Belgrado

De inwoners van Belgrado houden van hun markten. Ze zijn beide een gewoonte en een noodzaak, een deel van stadsleven.

Lees meer

Ušce Shopping Center

Een modern winkelcentrum dat hoort bij Ušce, het hoogste gebouw van Belgrado. Ušce betekent zoveel als 'samenvloeiing' of 'riviermonding', naar de ligging aan de monding van de rivier Sava in de Donau.

Lees meer