Wat is hot in Düsseldorf?

Düsseldorf is meer dan kerstmarkten. Düsseldorf is vooral een levendige stad met veel kunst, mode en gezelligheid. En...Düsseldorf is dichtbij!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Vele barretjes en clubs, theater, opera en bioscopen, Düsseldorf biedt u vele mogelijkheden. Waar u ook naar op zoek bent: een bioscoop, opera of discotheek. U vindt het in Düsseldorf allemaal. In de omgeving van de Graf Adolf Strasse bevinden zich de meeste bioscopen, dus komen de filmliefhebbers hier wel aan hun trekken. De straat bevindt zich vlakbij de 'Kö' waar ook wat nachtclubs en discotheken gevestigd zijn. De Ratinger Strasse staat vooral bekend om de meer kunstzinnige uitgaansgelegenheden. Rondom de Hofgarten kunt u terecht voor concerten en theaters.

Düsseldorf, Dusseldorf by night

Uitgaan

3001

Hippe feesten! De club 3001, in de Medienhafen, organiseert vaak hippe feesten. Op donderdag is de entree meestal gratis.

Lees meer

Hofgarten

Hier vindt u cultuurtempels voor klassieke muziek en theater. Rond de Hofgarten zijn de mogelijkheden voor concerten en theater.

Lees meer

Tonhalle

Historische concertzaal. Uit behoefte aan een goede ruimte voor uitvoeringen van de Düsseldorfer Symphoniker Orkest is besloten om de in 1926 gebouwde planetariumkoepel te verbouwen tot concertzaal.

Lees meer