Wat is hot in Moskou?

Moskou is een stad van scherpe tegenstellingen, ingewikkeld, maar bruisend en steeds moderner. De stad verandert elke dag, niets is meer zoals het vroeger was.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Probeer de Russische keuken of blijf bij het vertrouwde Europese eten Eten in Moskou kunt u in veel restaurants. De Russische maaltijden zullen vooral bestaan uit soep, salades, brood met salami, gerookte vis, paté en zoetigheden zoals taart. Een bekende soort soep is Borsch, het is een stevige bieten- en koolsoep met stukken vlees en zure room. Tijdens de warme maaltijden eten de Russen veel vleesgerechten. Daarnaast zijn de Russen dol op zoetigheid. Op straat zult u vaak mensen een ijsje zien eten terwijl het 5 graden is. In Moskou kunt u naast de Russische specialiteiten gewoon Europees, Indiaas of Chinees eten. Daarnaast zijn er ook een aantal fastfoodrestaurants aanwezig. Het nationale drankje van Rusland is natuurlijk wodka. Dit wordt veel gedronken bij het eten.

Moskou

Eten en drinken

Café Pushkin

Mooi gebouw uit de 19e eeuw met op iedere verdieping een andere sfeer. In dit café kunt u genieten van een uitstekende Russische of Franse keuken.

Lees meer

Kaviaar

Een van de bekendste Russische specialiteiten is kaviaar. Dit zwarte kuit of "ikra" is kuit van de steuren die in de Kaspische Zee leven.

Lees meer

Wodka

Denk je aan Rusland, dan denk je aan Wodka. Deze populaire Russische drank, gemaakt van graan of rogge, is beroemd over de hele wereld.

Lees meer