Plan uw Stedentrip Dubai

Uitgaan in Dubai

Dubai is de stad van extravagante feesten. Beroemdheden laten zich vanuit de hele wereld invliegen om erbij te kunnen zijn!

Ontdek 'the places to be' van het nachtleven

Uitgelaten en extreem, zo zijn de feesten in nachtelijk Dubai. Dat was vroeger wel anders, toen de stad nog kleiner was en niet zo’n internationale smeltkroes als nu. Sinds eind jaren negentig heeft het uitgaansleven in het emiraat een flinke groei doorgemaakt. Nu geldt: zoals Dubai overal groot in is, is de stad dat ook in het feesten. Niet voor niets laten internationale beroemdheden zich met de regelmaat van de klok invliegen om er de bloemetjes buiten te zetten.

Feesten binnen de muren van hotels

Het nachtleven speelt zich vooral af binnen de muren van grote hotels. In tegenstelling tot andere plekken in de stad, mag hier alcohol worden geschonken. Spring er uit de band in bars, disco’s en nachtclubs en geniet van live optredens van grote dj’s. Een geliefd fenomeen in Dubai vormen de rooftop bars. Hoe kan het ook anders in een stad waar de nachtelijke temperaturen altijd zwoel zijn en waar zoveel gebouwen de hoogte in reiken? Vanaf al die daken is het uitzicht natuurlijk fantastisch. Kijk met een drankje in de hand en een briesje in de haren over Dubai, met op de achtergrond een lekkere loungebeat.

Hotelaanbod Dubai

Dubai

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Een modern, stijlvol hotel in de meest cultureel bruisende wijk van Dubai. Verzorgde kamers en fijne faciliteiten.

5 dagen vanaf
€ 1.329,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Dubai

ibis Styles Dubai Jumeira

Centraal gelegen in de buurt van het strand Jumeirah. Fijne faciliteiten voor een relaxed verblijf in deze geweldige stad. Prima prijs/ kwaliteitsverhouding.

5 dagen vanaf
€ 1.032,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Dubai

JA Ocean View Hotel

Geliefd 5* hotel direct aan de bekende promenade The Walk. Alle kamers hebben uitzicht op de zee. Vele faciliteiten en ruime kamers. Aanrader voor families.

5 dagen vanaf
€ 1.623,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Dubai

Millennium Central Downtown

Een uitstekend vier-sterren hotel met een prima ligging. Door de vele faciliteiten van het hotel zal het u aan niets ontbreken. Geniet van het geweldige Dubai!

5 dagen vanaf
€ 1.232,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Dubai

TRYP by Wyndham Dubai

Winkelen of naar het strand? Dan is Tryp by Wyndham een uitstekende keuze in Barsha Heights.

5 dagen vanaf
€ 1.076,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details