Ervaar zelf de bezienswaardigheden van Malaga.

Malaga is bekend als bruisende havenstad maar biedt ook vele andere leuke bezienswaardigheden zoals het geboortehuis van Pablo Piscasso of loop door de oude stad met de relaxte Andalusische sfeer!

Bezoek, bekijk en ervaar de highlights

Málaga, Bezienswaardigheden Malaga

Bezienswaardigheden

Alcazaba

Het Alcazaba in de Spaanse stad Málaga is een voormalig Moors fort dat tegen een helling ligt. Er is een archeologisch museum in gevestigd, er is ook een ruïne van een Romeins theater en wanneer men nog wat hoger stapt komt men terecht in de ruïnes van het Castillo de Gibralfaro.

Lees meer

Castillo de Gibralfaro

Vanaf het Alcazaba leidt een steil paadje naar het Castillo de Gibralfaro. Voor wie deze klim niet ziet zitten of niet zo goed te been, u kunt het ook per auto bereiken.

Lees meer

De kathedraal - La Manquita

De Catedral de la Encarnación werd gebouwd in de 16e tot 18e eeuw, op de plaats waar 8 eeuwen lang de belangrijkste Moskee had gestaan, ten tijde van de Moslim tijd. En nog steeds is hij niet helemaal voltooid.

Lees meer

Geboortehuis Picasso

Het museum bevindt zich op de 1e verdieping van het geboortehuis van Picasso, aan de Placa Merced. Je vindt er keramiek, etsen en boekillustraties in 3 verschillende ruimtes.

Lees meer

MIMMA (Museo Interactivo de la Música de Málaga)

Dit interactief Muziekmuseum telt meer dan 300 instrumenten uit verschillende periodes, landen en beschavingen. Bezoekers worden onderworpen aan vele geluiden om hun muziekgevoel te ontdekken.

Lees meer

Picasso Museum

Dit fantastische museum is gehuisvest in het Buenavista Palace, een belangrijk overblijfsel uit de Renaissance. Het museum herbergt een grootse schat aan Picasso-nalatenschappen.

Lees meer

Plaza de Toros

De Plaza de Toros bestaat al sinds 1874 en biedt plaats aan 14.000 mensen. In de arena vindt je tevens het museum, gewijd aan de geschiedenis en de traditie van het stierenvechten.. .

Lees meer

Romeins Theater

Het Romeinse amfitheater werd gebouwd aan de voet van de Alcazaba. Het werd pas in 1951 per toeval ontdekt tijdens werkzaamheden.

Lees meer