; Bezienswaardigheden in Manchester - Stedentrips.nl

Plan uw stedentrip ManchesterWat is hot in Manchester?

Nederlandse voetballers gingen u voor in Manchester en ook zij zullen beamen dat de deze stad veel meer te bieden heeft dan voetbal alleen. Ontdek het zelf!

Bezoek, bekijk en ervaar de highlights

In Manchester is het natuurlijk een must om een kijkje te nemen in het stadion van de voetbalclub Manchester United of een blik te werpen in het museum. Maar uw bezoek hoeft niet alleen maar om voetbal te draaien. Er zijn ook genoeg andere musea en kunstgaleries in de stad. Daarnaast is het ook een aanrader om het oude stadhuis te bezoeken. Vanaf de toren van dit gebouw heeft u een spectaculair uitzicht over de stad.

Manchester

Nederlandse voetballers gingen u voor in Manchester en ook zij zullen beamen dat de deze stad veel meer te bieden heeft dan voetbal alleen. Ontdek het zelf!

Bezienswaardigheden

Art Gallery

Hier is een van de meest prestigieuze kunstcollecties van Engeland ondergebracht. De collectie van de Manchester Art Gallery heeft door zijn kwaliteit internationale faam verworven en beslaat meer dan 6 eeuwen Britse en continentale kunst.

Lees meer

Old Trafford

Neem een kijkje in het voetbalstadion van Manchester United, één van de grootste voetbalclubs in Europa. Een 90-minuten durende tour brengt u rond het stadion, in de kleedkamers en door de spelerstunnel naar het veld.

Lees meer

Science and Industry

In dit museum vindt u 's werelds oudste passagiers-treinstation. Verder kunt u door de collecties in het Science and Industry museum meer leren over de geschiedenis, wetenschap en industrie van Manchester, 's werelds eerste industriële stad.

Lees meer

Town Hall

De architectonische nalatenschap van Manchester. Het stadhuis is een indrukwekkend neogotische gebouw met een toren van ongeveer 90 meter welke u een prachtig uitzicht over de stad biedt.

Lees meer