New York

Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan

Een aanwinst voor ons programma. Nieuw en trendy hotel van de gerenommeerde Crowne Plaza hotelketen. De kamers in dit hotel zijn strak en Een aanwinst voor ons programma. Nieuw en trendy hotel van de gerenommeerde Crowne Plaza hotelketen. De kamers in dit hotel zijn strak en comfortabel ingericht met een tikkeltje design en voor New Yorkse begrippen relatief ruim. De ligging is perfect want alle Midtown attracties en bezienswaardigheden zijn beloopbaar en zo beleeft u New York toch het best.

Ligging:

Midtown Manhattan grenzend aan het nieuw ontwikkelde gebied Hudson Yards, met o.a. de nieuwe attracties The Edge, The Vessel en een prachtig shoppingcenter. Hier begint ook de Highline en bent u bijvoorbeeld zo in Chelsea Market en het Meatpacking District. De andere kant op vanuit het hotel loopt u in enkele minuten naar Macy's en iets verder naar het Empire State Building en Times Square.

Faciliteiten:

lobby met receptie, restaurant en bar Burgerology, roomservice, gratis WiFi, fitnessruimte.

Kamers:

moderne en stijlvol ingerichte kamers met uitstekende bedden, telefoon, airco, tv, kluisje. Badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging:

Op basis van logies, tenzij anders vermeld

Metro:

Penn Station (lijnen A,C,E)

Bijzonderheden:

Niet inbegrepen is de verplichte Facility fee van ca. $ 34,00 per kamer per nacht, ter plaatse te voldoen. Wijzigingen voorbehouden. Bij de aangeboden arrangementen per vliegtuig verblijft u steeds de laatste nacht in het vliegtuig.

Wijk:

Midtown

Kaart:

Kamer opties

Kamertype(s) Min. aantal personen Max. aantal personen Op basis van