Onze hotels in New York

Verfijn uw wensen voor New York

€0,-
€1005,-
1
10
Verwijder filters

38 hotels gevonden in New York

Overnacht in de leukste wijken van New York

Er bestaan niet genoeg woorden om New York in al zijn facetten te beschrijven. De stad is zo veelzijdig dat er maar één ding op zit als u meer wilt weten: u moet er zelf heen! Waarom, dat begrijpt u pas als u ter plekke met open ogen en oren rondwandelt door de straten en lanen. Als u met uw neus in de wind bovenop het Empire State Building staat, of met uw ticket in de rij om de boot te pakken naar het Vrijheidsbeeld. Kortom, New York roept. Wanneer maakt u de oversteek naar The Big Apple? En dan de tweede vraag: welke van de vele hotels in New York gaat de thuisbasis worden tijdens uw verblijf?

Hotels in Manhattan

Wie zegt dat hij New York gaat bezoeken, bedoelt meestal dat hij Manhattan gaat uitpluizen. Met zijn gigantische wolkenkrabbers vol bedrijvigheid is het eiland het bruisende centrum van de stad. Het leeuwendeel van de bezienswaardigheden bevindt zich hier. Manhattan is centraal gelegen en dus ook een prima uitvalsbasis om uitstapjes te maken naar andere uithoeken van de metropool. U vindt leuke hotels in Midtown Manhattan, maar eveneens in het aangrenzende Chelsea, een populaire buurt van New York. Hier, langs de rivier de Hudson, is van alles te doen op kunstzinnig gebied. Net zo gezellig logeren is het trouwens in Greenwich Village, meer naar het zuiden. Deze beminnelijke wijk wordt gekenmerkt door laagbouw.

Winkelen? Fifth Avenue, here I come!

Hele mensenmenigten komen naar New York om te winkelen. Zeker een dagje shoppen langs het kilometerslange en chique Fifth Avenue vergeet u uw leven lang niet meer. Zeg Fifth Avenue en men denkt meteen aan grote namen als Versace, Gucci en Cartier. Concentreer u bij het zoeken naar een hotel hier in de buurt op het gebied rond de kruising met 34th Street. Ook als u in noordelijke richting langs Fifth Avenue ‘loopt’ op de kaart, komt u een aantal mooie accommodaties tegen.

Hotels bij bezienswaardigheden en theaters

New York en Broadway zijn in één adem te noemen. Menig beroemd acteur is in dit theater ooit zijn carrière begonnen. Wilt u tickets voor een megaproductie op Broadway? Om zeker te zijn van een plaats, moet u er op tijd bij zijn. Treur niet als het niet lukt, want in deze buurt, het Theatre District, kunt u in wel veertig verschillende theaters terecht. Na de voorstelling lekker languit op bed nagenieten, met de benen omhoog? Geen probleem, want veel van onze hotels in New York zitten rond Broadway en Times Square. Zie ook het kaartje bovenaan deze pagina. Wilt u liever niet in het Theatre District overnachten? Zoek het dan hogerop, bijvoorbeeld rond de musea in de buurt van Central Park. Of daal juist af richting Lower Manhattan en strijk neer in de hippe wijk SoHo.

Overnachten in alle luxe

New York is de stad waar ‘big spenders’ hun hart kunnen ophalen. Dineren op grote hoogte in extravagante restaurants met een schitterend uitzicht over de stad. Winkelen bij beroemde namen op het gebied van mode, design en persoonlijke verzorging. En peperdure cocktails drinken, of de beste champagnes, in chique loungebars. Heeft u er al zin in? Diep in het hart van Midtown Manhattan, op een paar stappen van de belangrijkste highlights, boekt u onze meest mondaine accommodaties. U wordt er gastvrij onthaald en geniet van alle comfort. Veel luxe hotels in New York beschikken over een spa, een fitnessruimte en chique restaurants en bars. Niet zelden heeft u vanuit uw kamer een prachtig uitzicht over de skyline. Tip: sommige luxehotels bieden op aanvraag extra ruime familiekamers aan.

Goedkope hotels in New York

Ook als u de hand op de knip wilt houden, hoeft u niet lang te zoeken naar een geschikte slaapplek. Middenin het centrum en rond Central Park kunt u voordelig logeren in verscheidene tweesterrenhotels. Uw kamer is eenvoudig, maar van alle basisgemakken voorzien. Omdat u lekker in het centrum zit, zijn restaurants, koffiecorners en winkels onder handbereik. In de accommodaties die wij voor u hebben uitgezocht heerst een gezellige sfeer en is het personeel uitermate vriendelijk. De boekingen gaan wel als warme broodjes, dus zorg dat u niet achter het net vist en plan uw vakantie zo snel mogelijk in.

Complete reis via Stedentrips.nl

Ja? Wordt het New York? Dan nodigen wij u uit om uw reis nu direct via Stedentrips.nl te reserveren. Dat kan u interessante voordelen opleveren. De totaalpakketten die wij aanbieden zijn inclusief vlucht en hotel en voordelig geprijsd. Ook helpen wij u graag op andere manieren met de voorbereiding van uw verblijf. Zo kunnen wij uw tickets voor stadstours en bezienswaardigheden alvast klaarleggen en zorgen we ervoor dat er een abonnement voor het openbaar vervoer naar u toekomt. Tot slot: gefeliciteerd met uw keuze! Deze stedentrip naar New York wordt er een om nooit te vergeten.