Broadway

In de omgeving van Times Square met de bekende reclamezuilen bezoekt u het Theatre District. Hier bevinden zich alle Broadwaytheaters, maar ook andere theaters, bioscopen, restaurants en hotels.

Megaproducties
Broadway is een verzamelnaam voor alle negenendertig grote zalen in en om de Broadwayboulevard die theater- en musicalproducties op het programma hebben. Grote Broadwayshows zijn miljoenenprojecten en megaproducties die winstgevend moeten zijn en net zo lang draaien als het publiek erop af blijft komen. Records zijn wat dit betreft The Phantom of the Opera en Cats die beiden meer dan zevenduizend keer werden opgevoerd.

Groot aanbod van musicals
De meeste musicals zijn al weken van te voren uitverkocht en daarom is het aan te bevelen uw musical vooraf te reserveren. Wij helpen u graag bij het bestellen van kaarten voor bijvoorbeeld Chicago, the Book of Mormon, Mamma Mia, Jersey Boys, the Phantom of the Opera, the Lion King en Wicked. Het aanbod van musicals is natuurlijk veel groter en bovendien komen er regelmatig nieuwe shows bij. Wij kunnen voor vrijwel alle voorstellingen kaarten reserveren dus neem even contact met ons op.

Adres: Broadway, Theatre District
Metro: Times Sq-42 St (N,Q,R)