New York

Hotel Hendricks

Een stijlvol hotel in een combinatie van industrieel en chique op een uitstekende locatie 'two streets south of Bryant Park'. En ook dat is al zo'n leuke plek. Hendricks straalt kwaliteit en comfort uit en heeft daarnaast nog een troef: de prachtige rooftop bar.

Ligging:

op korte loopafstand van Herald Square (Macy's), Bryant Park met o.a. The National Library, het Empire State Building en Fifth Avenue shopping. Ook de Broadway Theaters en het bruisende New Yorkse avond- en nachtleven is in de directe omgeving te vinden.

Faciliteiten:

receptie, lobby, liften, gratis WiFi, kleine fitnessruimte, restaurant/ bar en prachtige rooftop met uitzicht op het Empire State Building.

Kamers:

stijlvol ingericht door designer Marcello Pozzi met veel mahoniehouten elementen, comfortabele bedden en voorzien van tv, telefoon, kluisje, koffiezetfaciliteiten, gratis WiFi en airco. Badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging:

Op basis van logies, tenzij anders vermeld

Metro:

5th Avenue (lijn 7), Herald Square (lijnen B,D,F,M, N, Q, R,W)

Bijzonderheden:

Niet inbegrepen is de verplichte Facility fee van ca. $ 34,42 per kamer per nacht, ter plaatse te voldoen. Wijzigingen voorbehouden.

Wijk:

Midtown Manhattan

Kaart:

Kamer opties

Kamertype(s) Min. aantal personen Max. aantal personen Op basis van
1-persoonskamer 1 volwassene per persoon per nacht.
2-persoonskamer 2 volwassenen per persoon per nacht.
3-persoonskamer 3 volwassenen per persoon per nacht.
4-persoonskamer 4 volwassenen per persoon per nacht.