Onze hotels in Riga

Verfijn uw wensen voor Riga

€246,-
€284,-
1
10
Verwijder filters

3 hotels gevonden in Riga

Overnachten in Riga

We begrijpen dat u aangenaam verrast bent bij het zien van ons aanbod voor Riga. Een stedentrip maken naar deze stad is spotgoedkoop! En u gaat veel moois beleven, want in Riga wemelt het van het werelderfgoed. De ene prachtige jugendstil-gevel na de andere doemt voor u op. In de art nouveau-wijk is een schat aan architectuur uit de 19e en 20e eeuw bewaard gebleven. Het oude centrum heeft in de Tweede Wereldoorlog onder vuur gelegen, maar de middeleeuwse gebouwen zijn nadien glansrijk gerestaureerd. Wilt u dit allemaal met eigen ogen zien? Reserveer dan bovenaan deze pagina uw reis en slaapplek. De hotels die wij in Riga hebben geselecteerd zijn stuk voor stuk prima verzorgd en niet duur. De een heeft een wat eenvoudiger inrichting dan de ander, maar overal staan netheid en vriendelijkheid hoog genoteerd. Wilt u logeren in een authentiek historisch pand? Dan heeft u meerdere opties.

Hotels bij de Oude Stad

Het centrum van Riga staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dat begrijpt u wel als u het oude Marktplein bekijkt en het Stadhuis, en de Dom die beroemd is om zijn orgel. Ook het Huis van de Zwartkoppen mag gezien worden. Ooit kwamen hier jonge vrijgezelle handelaren samen om elkaar sterke verhalen te vertellen. En al wandelend door Riga ontdekt u nog meer moois. Met zijn kleurrijke gevels, charmante steegjes en intieme pleintjes lokt de Oude Stad u op vele manieren. Een terrasje pakken, populaire winkels in, prachtige plaatjes schieten; allemaal aangename bezigheden. Wilt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten? Boek dan een kamer in een van de hotels in Riga centrum. Ze bevinden zich middenin de stad op de mooiste locaties en stralen een en al sfeer uit.

Hotels buiten het oude centrum van Riga

Overnacht u liever niet in het centrum? De meeste hotels in Riga die wij aanbevelen bevinden zich buiten de Oude Stad. Misschien weet u het wel: wie zijn slaapplek wat verder van de toeristische highlights zoekt, krijgt een waardevol inkijkje in het ‘echte’ leven. Zie hoe de Letten ’s morgens naar werk en school vertrekken, maak onalledaagse foto’s van straattaferelen. Met de bus of tram zit u vervolgens zo in het centrum. Een tip: interessant zijn de hotels in de buurt van het station van Riga. Vandaaruit pakt u gemakkelijk de trein naar de badplaats Jurmala, van oudsher een kuuroord. In een half uur bent u op het strand! Of maak een uitstapje naar Gauja National Park, op een uur treinen. Behalve bijzondere flora en fauna kunt u er middeleeuwse ruïnes bewonderen.

Boek uw reis naar Riga via Stedentrips.nl

Wanneer wilt u naar Riga? Eigenlijk is het er het hele jaar door goed toeven. Natuurlijk drinkt u ’s winters uw drankje niet op een terras, maar in een gezellige kroeg. En houdt u er rekening mee dat de winterjas en de oorwarmers mee gaan in de koffer. In de zomer is het heerlijk in Riga en niet te warm. Wel is de kans op regen dan wat groter. Welk seizoen u ook kiest, Stedentrips.nl maakt het u gemakkelijk. Wij bieden totaalpakketten aan van hotel plus reis. Bovendien kunt u mooie extra’s bijboeken, zoals de Riga Card. Deze pas geeft recht op interessante kortingen en op reizen met het openbaar vervoer binnen de stad. Meer weten? Vul bovenaan deze pagina uw gegevens in en bereken direct wat uw vakantie gaat kosten.