vakantie award 2020

Stedentrips.nl is trotse winnaar van de Vakantie Award 2020

Tijdens een uitverkocht Reisgala in Hotel van Oranje in Noordwijk is aan ons op zaterdag 25 januari jl. de Vakantie Award 2020 uitgereikt.

Dit betekent dat wij voor het 5 e jaar op rij zijn verkozen tot de beste reisorganisatie van Nederland in de categorie stedentrips. Met recht mogen wij onszelf dé specialist in stedentrips noemen. Zeg nu zelf, het is toch altijd fantastisch om als winnaar te worden gekozen! En vooral als het door je eigen klanten gebeurt.

Elk jaar opnieuw vinden wij het weer spannend. Het winnen is namelijk niet vanzelfsprekend! Wij doen ons uiterste best om onze klanten een onvergetelijke stedentrip te laten beleven. En door het winnen van de award weten wij dat we daar het afgelopen jaar gelukkig wederom in geslaagd zijn. Wij beschouwen het als een kroon op ons werk.

vakantieawards 2020

Wij werken aan onze stedentrips met een zeer gedreven team van 30 stedenspecialisten. Onze teamleden hebben allemaal jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen. Alle accommodaties kiezen en kennen wij persoonlijk. Onze inkopers hebben het aanbod zorgvuldig geselecteerd, want kwaliteit en service staan bij ons voorop. Gezien de jarenlange relatie die wij met onze partners hebben, zijn wij in staat om de best mogelijke deals realiseren. Letterlijk en figuurlijk kennen wij de weg in de stad. En voor onze reizigers zijn wij 24/7 bereikbaar.

Wij danken onze klanten voor hun positieve waardering van ons reisproduct en wij blijven onze best doen om onze reizen tot in de puntjes te verzorgen. Elke dag weer!

Actuele stedentrips aanbiedingen