Zorgeloze nazomer aanbiedingen van Stedentrips.nl en KLM

Vind je het belangrijk om bij je stedentrip gebruik te maken van de service en kwaliteit van KLM als je gaat vliegen? Dan ben je bij Stedentrips.nl aan het goede adres! Naar bijna alle wereldsteden uit het aanbod kun je gebruik maken van KLM vluchten.

Wat zijn de voordelen van vliegen met KLM? 

Naar alle fantastische steden heb je dagelijks keuze uit meerdere vluchten. Je mag handbagage meenemen tot maar liefst 12 kg, plus één accessoire. Daar kun je voor een weekendje weg goed mee uit de voeten. Aan boord wordt tijdens de vlucht een drankje en snack geserveerd.  Als je wilt kun je zelfs bij het inchecken nog kiezen voor een Economy Comfort stoel (tegen betaling), als je jezelf wilt trakteren op een ergonomische stoel met iets meer beenruimte.

Nazomer kriebels

Oktober staat voor de deur. De dagen worden korter, de zon verschuilt zich vaker achter de wolken, je moet met enige tegenzin wat vaker een jasje aan. Of je nu houdt van fris en warme kleding, of liever de zon zo lang mogelijk vasthoudt, in oktober kun je alle kanten om er letterlijk even uit te vliegen voor een weekendje stedentrip.

Zorgeloos boeken tot en met 15 november 2021

Stedentrips.nl en KLM hebben de handen ineengeslagen en een 6-tal populaire steden in het (nazomer)zonnetje gezet: tegen verlaagde prijzen kun je vliegen naar Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Praag, Rome en Wenen. Stuk voor stuk fantastische steden! En … voor optimale zorgeloosheid mag je voor deze zes bestemmingen je hotelboeking in combinatie met KLM vluchten tot 3 weken voor vertrek gratis annuleren.

Naar welke stad wil je vliegen?

Met KLM kun je naar bijna elke Europese stad vliegen. Vanwege de Stedentrips.nl & KLM nazomer promotie zetten we deze 6 steden even extra in het zonnetje.

Kopenhagen, een stad bekend om zijn kalme karakter en leefbaarheid. De mensen gedragen zich respectvol en men geeft elkaar de ruimte.

Krakau, één van de goedkoopste steden van Europa met bijzondere aantrekkingskracht en adembenemend mooi.

Lissabon, de bezielde maar vrolijke hoofdstad van Portugal met onoverzichtelijkheid als ultieme charme onder de Zuid-Europese zon.

Praag, sprookjesstad waar je met aangename temperaturen op je gemak door de schilderachtige binnenstad kunt wandelen.

Praag

Rome, mystiek, stijlvol, met flair, maar ook op een bepaalde manier sexy en trendy. Fantastische decors, gezellige pleinen, heerlijk terrasjes, mooie mensen.

Wenen, stad van romantisch klepperende paardenhoeven, de aanblik van statige architectuur, dwalen door paleizen, chique winkelen en genieten van kunst en cultuur.

 

Kortom, kies je kalmte, goedkoop, zon, sprookjesachtig, sexy of romantisch? Heerlijk dat je nu twee maanden de tijd hebt om zorgeloos je stedentrip te boeken! Fasten your seatbelts en ga op weg naar zo’n fijne stad.