KLM

Zo vlieg je comfortabel naar New York

Eigenlijk heb je al jaren zin om een stedentrip naar New York te maken, maar je ziet op tegen het lange vliegen. Dan zal ik je geruststellen. Aan boord bij KLM is het zo comfortabel, dat zelfs de tijd vliegt.

Wat zijn de voordelen van vliegen met KLM?  

KLM biedt vanaf Amsterdam naar New York tot wel 4 rechtstreekse vluchten per dag, waaronder ook de stille en zuinige Boeiing 787 Dreamliner. Aan boord kun je genieten van een zogenaamd “personal entertainment system”. Vanaf het moment dat je gaat zitten, tot het moment dat je uitstapt, heb je de beschikking over in totaal meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment in diverse talen. Op je eigen beeldscherm kun je kiezen uit meer dan 80 films, waaronder recente releases, klassiekers en world cinema. Bijna alle films zijn te zien in het Nederlands. Maar niet alleen dat! Ook televisieprogramma’s, honderden cd’s en exclusieve KLM-muziekspecials, talencursussen, speciale kinderkanalen, luisterboeken en spelletjes.

Krijg je een maaltijd aan boord?

Als je gaat vliegen naar New York dan krijg je tijdens je vlucht eten en drinken geserveerd. De maaltijd is zelfs op maat te bestellen. Wil je een vegetarische maaltijd of een speciale maaltijd uit religieuze overwegingen? Of heb je een speciale maaltijd nodig vanwege je medische dieet? Je kunt diverse speciale maaltijden reserveren voor intercontinentale KLM-vluchten. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Het hoeft je aan niets te ontbreken om zorgeloos aan je stedentrip naar New York te beginnen.

Nog relaxter met Economy comfort

Je kunt je reis eventueel nog comfortabeler maken door tegen een meerprijs te boeken voor een Economy comfort stoel. Dit is een ergonomisch ontworpen stoel met extra beenruimte, die 18 cm verder verstelbaar is dan de standaard Economy stoel. Deze comfort stoelen omvatten de eerste rijen van Economy. Daardoor kun je na aankomst ook vaak als een van de eerste uit het vliegtuig. Je zult merken dat je lange reis is omgevlogen en je komt uitgerust aan in New York. Fit genoeg om je lange dag te vervolgen en je te storten op de bezienswaardigheden in New York.

Kortom, niets hoeft jou nog te weerhouden om af te reizen naar the city that never sleeps. Fasten your seatbelts. New York here I come!