Nachtleven in Boedapest

Met de zonsondergang is de roerige activiteit in Boedapest zeker niet voorbij. Deze Oost-Europese stad heeft zichzelf goed in de schijnwerpers gezet wat betreft het uitgaansleven en er is een groot aanbod van clubs en bars. Ga bijvoorbeeld naar het hippe Café Cathedral, dat in één moeite door bar, restaurant en discotheek met live muziek is. Een heerlijk adresje voor een avondvullend programma dus. Adres: Szent istván tér 3.
In de kelder van het flitsende Crazy Café wacht een rijk gesorteerd aanbod aan bier en cocktails. De barmannen maken er echt een feestje van. Adres: Jókai utca 30.
Wie gek is op jazz, kan zijn hart ophalen bij Cactus Juice of Fat Mo’s Music Pub, waar meestal al vroeg op de avond jazzbands spelen. Deze twee jazzclubs hebben ook een goede spijskaart liggen, dus u kunt er meteen een hap eten.
Wie zin heeft in een drankje en een goed gesprek, zorgt dat hij in de avonduren in de buurt is van Franz Liszt Square en Ráday utca. Hier kunt u van het ene naar het andere café zwieren, tot een uur of 2.00 uur ‘s nachts.