Wat is hot in Boedapest?

Een fraaie stedentrip naar Boedapest, waar de Donau de stad doorsnijdt in twee delen: het heuvelachtige Buda en het levendige vlakke Pest. Boedapest heeft vele prachtige gebouwen en heerlijke thermaalbaden!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Tijdens de jaren dat Hongarije onder communistisch bewind stond, was uitgaan in Boedapest er niet echt bij. Toen de Muur viel en de Koude Oorlog ten einde kwam, begon de bevolking aan een grote inhaalslag. En daar profiteert u nu van mee. Want naast het beeld van melancholische zigeunerorkestjes in rokerige kroegen laat Boedapest inmiddels ook een heel ander gezicht zien: dat van extravagante poolparty’s op de daken van hoge gebouwen en van meeslepende dance-feesten in de meest hippe uitspanningen.

Op zoek naar meer traditioneel vermaak? Plan uw avond dan in het theaterdistrict, het “Broadway van Pest”. U vindt er de Staatsopera en het Erkel Theater en vele andere interessante podia in een bijzondere omgeving.

Een laatste tip voor wie wil uitgaan in Boedapest: pak een avondje Casino mee. U kunt er voor weinig geld een topavond hebben.

Boedapest

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Boedapest