Wat is hot in Boedapest?

Een fraaie stedentrip naar Boedapest, waar de Donau de stad doorsnijdt in twee delen: het heuvelachtige Buda en het levendige vlakke Pest. Boedapest heeft vele prachtige gebouwen en heerlijke thermaalbaden!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Een dagje winkelen in Boedapest doet u in het stadsdeel Pest. De Hongaren winden er geen doekjes om: alles staat in Pest in het teken van kijken, kijken en kopen. Trek de stevige stappers aan en maak een tocht langs de winkels aan de lange Váci utca. Dankzij de bijzondere gebouwen met hun rijke gevels en de Oost-Europese details heeft deze beroemde winkelstraat een bijzonder charisma. Dat is shoppen terwijl u geniet van bijzondere bezienswaardigheden in Boedapest

Voor authentiek, prachtig Hongaars handwerk moet u in Folkart Centrum zijn.

In dit grote winkelcentrum vindt u vele vierkante meters aan aardewerk, handgeweven en geborduurde stoffen en beschilderd houten speelgoed. Trouwens, ook op de vlooienmarkt kunt u wat dit betreft nog voor aangename verrassingen komen te staan en het programmaonderdeel “winkelen in Boedapest” kunt u dan ook niet afstrepen voordat u de grote vlooienmarkt PeCsa bezocht heeft.

Boedapest

Nog meer winkelen

Top 5 Boedapest