; Winkelen Hamburg - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Hamburg


Wat is hot in Hamburg?

Hamburg, de tweede stad van Duitsland, herbergt de 2e grootste haven van Europa en heeft als belangrijkste attracties: de Landungsbrücken en de Reeperbahn.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

In Hamburg kunt u prima winkelen. In het gebied tussen de Colonnaden en de Neuer Wall vindt u heel veel winkels en warenhuizen. In de Alterstadt zijn de Spitalerstrasse en de Mönckebergstrasse dé winkelstraten.

Hamburg

Winkelen

Alsterarkaden

Het winkelaanbod in deze wijk is het hogere segment met merken als Gucci, Louis Vuitton etc. Het is een goed alternatief voor de Neuer Wall en het gebouw doet denken aan een scene in Venetië.

Lees meer

Europa Passage

Hier zijn meer dan 120 winkels verdeeld over 5 verdiepingen. Geniet van de Europese flair van winkelen in een spectaculaire architectuur.

Lees meer

Neuer Wall

Deze straat verandert iedere 2 maanden van uiterlijk! De kans dat je hier tijdens het winkelen een nationale of internationale ster tegen het lijf loopt is groot. Er zijn vooral luxe winkels met een luxe uitstraling.

Lees meer

Vismarkt

Iedere zondagmorgen is er op de kade van de Elbe deze legendarische (vis)markt. Veel bezoekers komen rechtstreeks uit de kroeg om hier te ontbijten, maar ook locals, toeristen en ander volk komen hier om te ontbijten.

Lees meer