Wat is hot in Helsinki?

Helsinki, de trendy stad in het noorden met architectuur, design, een bruisend stadsleven, stranden en parken dicht bij elkaar. Een smaakvolle symfonie!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

In Helsinki kunt u prima winkelen. De leukste en drukste winkelstraten zijn Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Kaisaniemenkatu. Op de boulevard Esplandi vindt u voornamelijk de wat luxere winkels. De grote warenhuizen vindt u in de buurt van deze belangrijkste winkelstraten.

Helsinki, Winkelen Helsinki

Winkelen

Het marktplein 'Kauppatori'

Op het marktplein 'Kauppatori' wordt er op weekdagen markt gehouden. Boeren en vissers bieden hier dan hun producten aan.

Lees meer

Kiseleff Bazaar

Een van de spectaculairste winkelcentrum van Helsinki is ongetwijfelde de Kiseleff Bazaar. Hier treft u ca. 20 aan winkeltjes met souveniers en andere kleine voorwerpen.

Lees meer

Vlooienmarkten

In Helsinki kunt u een bezoek brengen aan één van de vlooienmarkten. De bekendste vlooienmarkt vindt plaats op het Hietalahti Plein.

Lees meer

Warenhuizen Stockmann en Sokos

Dit zijn de grootse warenhuizen van de stad en liggen maar op een paar honderd meter van elkaar vandaan. In de warenhuizen vindt u vooral veel dure merken.

Lees meer