Plan uw Stedentrip Keulen

Uitgaan in Keulen

De Dom van Keulen staat in het hart van een stad waar het goed toeven is. Grote en gezellige pleinen, de Rijn met leuke terrasjes en veel cultuur.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgebreide uitgaansmogelijkheden in Keulen! Keulen is gevuld met kroegjes, restaurants, biertuinen en clubs. Door de week en in het weekend wordt er in de binnenstad (der Altstadt) altijd wel een soort minicarnaval gevierd. Het hart van het uitgaansleven ligt op en rond de Alter Markt. Verder is het verdeeld in vier verschillende wijken: Aan de oever van de Rijn ligt Rheinvorstadt, met veel restaurants en cafés. Rond de Offenbach Platz worden de meeste opera- en theatervoorstellingen gegeven. Veel bioscopen, nachtclubs en discotheken liggen rond de Hohenzellernring. Het studentenleven speelt zich grotendeels af rond de Zulpicher Strasse in het westen van de stad, daar zijn ook de discotheken.

Hotelaanbod Keulen

Keulen

Azimut Hotel Cologne City Center

Fraai hotel met ruime kamers, gevestigd in het Hansahochhaus, bij zijn bouw in 1925 één van de eerste 'wolkenkrabbers' van Duitsland. Nette en ruime kamers van alle gemakken voorzien.

7,8
2 dagen vanaf
€ 205,- p.p.
incl. treinreis + hotel
Bekijk details
Keulen

Hotel A&O Köln Neumarkt

Verfrissend jong hotel in hartje Keulen. Bent u op zoek naar een prima en low budget accommodatie dan is dit hotel een prima keuze! Goedkoop en goed met een centrale ligging!

7,0
2 dagen vanaf
€ 169,- p.p.
incl. treinreis + hotel + ontbijt
Bekijk details
Keulen
Onze tip

Hotel Am Augustinerplatz

Een niet al te groot hotel, dat al meerdere generaties door dezelfde familie met zorg wordt gerund. Kleinschalig, dus persoonlijke service gewaarborgd. Een echte aanrader!

8,0
2 dagen vanaf
€ 202,- p.p.
incl. treinreis + hotel + ontbijt
Bekijk details
Keulen
Voordeligste keus

Hotel Classic Harmonie

Verzorgd hotel, gevestigd in een voormalig Ursulinenklooster. ‘s Avonds is het lekker bijkomen op het dakterras, met uitzicht op de verlichte Dom!

7,8
2 dagen vanaf
€ 204,- p.p.
incl. treinreis + hotel + ontbijt
Bekijk details
Keulen
Beste beoordeling

Hotel Domspitzen & Domstern

Twee knusse, verzorgde zusterhotelletjes in een rustige, residentiële buurt! De eigenaresse heeft alles tot in detail met liefde en zorg ingericht, elke kamer is uniek!

8,7
2 dagen vanaf
€ 199,- p.p.
incl. treinreis + hotel + ontbijt
Bekijk details

Maak uw reis compleet

Boek snel en makkelijk leuke extra's bij.

Bijboeken
Fietstour - de Highlights met Nederlandse gids

Fietsen langs de dom en het historische centrum.

vanaf
€ 33,90 per persoon
Bijboeken
Time to Momo Stadsgids Keulen

Handige Stadsgids met plattegrond, waar lokale auteurs échte highlights met je delen.

vanaf
€ 14,- per persoon