Wat is hot in Keulen?

De Dom van Keulen staat in het hart van een stad waar het goed toeven is. Grote en gezellige pleinen, de Rijn met leuke terrasjes en veel cultuur.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgebreide uitgaansmogelijkheden in Keulen! Keulen is gevuld met kroegjes, restaurants, biertuinen en clubs. Door de week en in het weekend wordt er in de binnenstad (der Altstadt) altijd wel een soort minicarnaval gevierd. Het hart van het uitgaansleven ligt op en rond de Alter Markt. Verder is het verdeeld in vier verschillende wijken: Aan de oever van de Rijn ligt Rheinvorstadt, met veel restaurants en cafés. Rond de Offenbach Platz worden de meeste opera- en theatervoorstellingen gegeven. Veel bioscopen, nachtclubs en discotheken liggen rond de Hohenzellernring. Het studentenleven speelt zich grotendeels af rond de Zulpicher Strasse in het westen van de stad, daar zijn ook de discotheken.

Keulen

Uitgaan

Die Halle

Groot complex met diverse uitgaansgelegenheden onder één dak. Die Halle aan de Girlitzweg biedt veel vertier in diverse vormen.

Lees meer

Hotel Timp

Echte travestietenshow! In hotel Timp worden travestietenshows gehouden dagelijks van 01.00-05.00 uur. Hotel Timp is een begrip in Keulen en bestaat al meer dan 25 jaar!

Lees meer