Onze hotels in Londen

Verfijn uw wensen voor Londen

€0,-
€599,-
1
10
Verwijder filters

43 hotels gevonden in Londen

Ontdek de mooiste hotels in Londen

Londen heeft de laatste jaren een imago van ‘the coolest city on the planet’ neergezet. En toch blijft de Londenaar hoffelijk en onverstoorbaar. Dat geeft de stad haar unieke karakter. In Londen gaan hipheid en traditie hand in hand. Die combinatie vindt u ook weerspiegeld in de hotels in deze stad. Bij ons vindt u een rijk aanbod aan hotels. U kunt de keuze bepalen aan de hand van ligging, of prijs of type hotel. Zo zijn er hotels die persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan, er zijn typical English hotels, traditionele ambiance hotels op toplocaties en ‘very very now’ moderne design hotels. Kijk hierboven voor ons aanbod.

Hotels in Londen centrum

Wat is het centrum van Londen? Misschien denkt u hierbij onmiddellijk aan Oxford Street, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Soho en Covent Garden. Dat is inderdaad centrum ‘eerste rang’ en de hotelprijzen liggen hier dan ook iets hoger dan in andere wijken, die ook zeker tot het centrum van Londen gerekend mogen worden. Bayswater, Paddington, Notting Hill zijn wijken aan de noordwestkant van Hyde Park en vormen een bruisend kosmopolitisch deel van Londen met redelijk geprijsde hotels en restaurants. Kensington aan de zuidwestkant van Hyde Park is een geliefde woonwijk. Hier doen de welgestelden hun boodschappen bij de luxe winkels aan Knightsbridge, zoals Harrods en de sjieke winkels aan Kensington High Street. De hotels hier ademen dezelfde allure en zijn sympathiek geprijsd. The City, met nog altijd The Tower Bridge als markante blikvanger, is traditioneel het zakencentrum, maar sinds de laatste jaren wordt het vanuit toeristisch oogpunt een steeds bruisender en interessantere wijk. Waar u ook logeert, met metro beweegt u zich moeiteloos en snel door de stad.

Hotels in de buurt van highlights en musea

Als u voor de eerste keer naar gaat, dan wilt u natuurlijk de bekende highlights in Londen zien. Hoe leuk is het om uit uw accommodatie naar buiten te lopen en gelijk zicht te hebben op de Tower Bridge of The Tower of London. Als u in The City logeert, is dat zomaar het geval. En ook de Tate Modern – voor de kunstliefhebbers - vindt u hier op loopafstand. In de buurt van Westminster Bridge zijn de blikvangers Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey en The London Eye. Bij een verblijf in Bloomsbury is het wereldberoemde British Museum op steenworp afstand. In Kensington liggen dicht bij elkaar het Victoria & Albert Museum en het Natural History Museum.

Hotels in de buitenwijken van Londen

Southbank

The Southbank, ofwel de zuidkant van de Thames, is een populair deel van de stad geworden. Hier vindt u niet ver van elkaar de 308 m. hoge View from the Shard, Tate Modern, de gezellige Borough Market en Bermondsey Market.

Shoreditch

Aan de oostkant van centraal Londen ligt Shoreditch, een upcoming hipsterwijk, vlakbij old Spitalfields Market en Brick Lane met haar vele curry restaurantjes, alternatieve boetiekjes en vintage shops.

Camden

Een frivool deel van de stad. De wijk is gezellig en levendig, er wonen veel studenten en kunstenaars. Gezellige drukte vooral tijdens de weekends wanneer veel mensen hier sfeer komen proeven. Hier vindt u allerlei kleine winkeltjes die interessante spullen verkopen. Van vintage tot handgemaakte juwelen en decoratie voor in huis.

Vind het hotel in Londen dat bij u past

Wilt u uw trip naar Londen gaan organiseren? Bekijk dan hierboven welke accommodaties wij aanbevelen. Voor low budget opties moet u uiteraard niet bij de high-end hotels in het hartje van de stad kijken, maar naar de andere wijken zoals hierboven beschreven. Het openbaar vervoer in de stad is uitgebreid en prima geregeld. Met een Oystercard op zak kunt u onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in Londen. Met metro en bus ligt alles binnen handbereik. Een voordeel is ook, dat u bij ons met één druk op de knop deze Oystercard kunt bijboeken.