Keuze genoeg aan bezienswaardigheden in München.

München biedt een scala aan verschillende bezienswaardigheden. Veel musea, zoals het grootste technische museum 'Das Deutsche Museum'. Rondom Marienplatz liggen de meeste bezienswaardigheden zoals het Neues Rathuis en de Frauenkirche.

Bezoek, bekijk en ervaar de highlights

München biedt u een scala aan verschillende bezienswaardigheden. Zo zijn er veel musea, zoals het grootste technische museum 'Das Deutsche Museum'. Rondom de Marienplatz vindt u de meeste bezienswaardigheden zoals het Neues Rathuis en de Frauenkirche, deze zijn allemaal uitstekend te voet bereikbaar.

München

Bezienswaardigheden

Das Deutsche museum

Het grootste technische museum ter wereld! Bijna alles wat ooit uitgevonden is, is te zien in dit museum. Het museum is enorm groot en als u het gaat bezoeken, doet u er verstandig aan om een selectie te maken uit enkele afdelingen die u wilt bezoeken.

Lees meer

Frauenkirche

De hoofdkerk van München waarvan de torens een herkenningspunt zijn in de stad. In de buurt van de Marienplatz staat de hoofdkerk van München.

Lees meer

Het kasteel van Nymphenburg

Een schitterend kasteel met een uitgestrekt park. Het slot werd gebouwd in de 17de eeuw en in de 19de eeuw heringericht.

Lees meer

Neues Rathaus

Het nieuwe raadhuis dat grenst aan het Marienplatz. Het raadhuis is gebouwd in neogotische stijl en dateert uit de 19de eeuw.

Lees meer

Olympiapark

Geniet van een spectaculair uitzicht over de stad in de Olympiatoren. Het Olympiapark is een van de grootste bezienswaardigheden in München.

Lees meer

Pinakothek

Er zijn drie pinakotheken die allemaal een andere tijdsperiode van kunst behandelen. De drie Pinakotheken zijn: de Alte Pinakothek, de Neue Pinakothek en de Pinahothek der Moderne.

Lees meer