Wat is hot in Oslo?

Historische Vikingschepen, moderne kunst, grote winkelcentra voor veel winkelplezier, uitstekende restaurants en, en, en.. Oslo heeft verrassend veel te bieden!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Wie er vanuit gaat dat Oslo geen bruisend nachtleven heeft, heeft het bij het verkeerde eind. Het uitgaansleven is vooral in de weekenden erg goed. Rond het Karl Johanns Gate vindt u veel terrasjes en kroegen en in de zomer komen hier veel straatartiesten. Bekende discotheken zijn Café d'Opera en Helium. Café d'Opera is één van de grootste, er kunnen ongeveer 800 man in en in Helium bestaat het personeel uit soapsterren.

Oslo

Uitgaan

Colosseum

De grootste bioscoop met 4 zalen waarvan de grootste bijna 1. 000 zitplaatsen heeft.

Lees meer

Etoile Bar

Deze bar ligt op de bovenste verdieping van het Grand Hotel waar Barack Obama verbleef toen hij de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst nam. 's Zomers kunt u op het dakterras genieten van het prachtige uitzicht over de stad en ondertussen genieten van een heerlijke cocktail of lunch.

Lees meer

People's

Als u zin hebt om iets te drinken tussen de locals, bent u bij People's op het juiste adres. Het ligt vlak bij het Sentrum Scene en Rockefeller.

Lees meer

Revolver

In deze 'Rocktempel' treden verschillende Noorse en internationale artiesten op. Behalve het luisteren naar muziek is het ook heerlijk genieten van de cocktails.

Lees meer

The Villa

The Place To Be in Oslo! Deze club is vooral onder de locals erg populair met zijn dance muziek. De club is gevestigd in de kelder van Hells Kitchen.

Lees meer

Uitgaan

Ook voor het uitgaan is de Karl Johanns Gate de buurt waar de meeste cafés en bars te vinden. Neem wel voldoende geld mee, want uitgaan (en vooral alcoholische dranken) zijn duur.

Lees meer