Printemps Haussmann

Als u gek bent op winkelen in Parijs, dan mag een bezoek aan dit warenhuis niet ontbreken! Al sinds 1865 is Printemps het meest moderne warenhuis van Parijs. Hier vindt u trendsettende stijlen en merknamen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook woondecoratie, een cosmetica-afdeling, cadeaus en accessoires zijn hier volop te vinden.

Tweehonderd merknamen en acht restaurants
De cosmetica-afdeling van Printemps kent meer dan tweehonderd merknamen in de make-up, gezichts- en lichaamsverzorging en accessoires. Ook vindt u maar liefst acht restaurants in dit warenhuis, die ieders honger kunnen stillen: van snacks tot organische maaltijden. Café Flo is ook niet te missen. Dit tentje is gevestigd onder een 16 meter hoge dome in Art Nouveaustijl. Op het Flo Terras moet u zeker geweest zijn. U kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over de hele stad: Eiffeltoren, Opera Garnier, Notre Dame!

Internationale service
Printemps biedt een erg handige service voor buitenlandse bezoekers, zoals het verstrekken van kaarten van Parijs, een Welcome Service, bezorgdienst in hotels, wereldwijd winkelen en modeshows.

Adres: 64, Boulevard Haussmann
Metro: Saint-Augustin