Plan uw Stedentrip Córdoba

Uitgaan in Córdoba

Córdoba is een culturele stad van betekenis! Kunst en cultuur gaan hier hand in hand, terwijl u daarnaast ook geniet van die zwoele mediterrane sfeer! Topstad!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Ook 's avonds valt het leven niet stil in Córdoba. In de stad zijn vele bars te vinden waar u een biertje kunnen nemen of een heerlijke streekwijn. In de meeste bars worden tapas geserveerd, maar het is ook mogelijk om na uw maaltijd te blijven zitten. Bar Plateros, Casa Elisa en Taberna San Miguel zijn enkele namen van leuke bars in het centrum van de stad. Wanneer u meer bent van het dansen op de dansvloer dan zijn de flamenco bars aanraders. Tablao Cardenal staat bekend om zijn beste en meest authentieke flamenco die in de stad te zien is. In Córdoba komt het nachtleven pas na twaalven pas echt goed op gang.

Hotelaanbod Córdoba

Córdoba
Onze tip

Hotel H10 Palacio Colomera

Een prachtig en pas geopend boutique hotel aan de Plaza de las Tendillas. Het voormalig paleis heeft nog de traditionele stijl in combinatie met moderne voorzieningen zoals een buitenzwembad. Het hotel ligt aan de rand van het hart van Cordoba. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

9,0
3 dagen vanaf
€ 257,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Córdoba

Hotel Las Casas de la Juderia Cordoba

Dit fraaie authentieke hotel bevindt zich in 17e- en 18e-eeuwse gebouwtjes met mooie aangelegde tuinen en patio's met fonteinen.

3 dagen vanaf
€ 269,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Córdoba
Beste beoordeling

Hotel Macia Alfaros

Stijlvol hotel met karakter, op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Gelegen in de oude Moorse wijk naast de Romeinse muur. Sfeervolle lounge, patio met terras en een mooi zwembad.

9,0
3 dagen vanaf
€ 250,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Córdoba
Voordeligste keus

Hotel Posada de Vallina

Gelegen in hartje Cordoba, naast de Mezquita Moskee en de kathedraal. Een heerlijke luxe accommodatie in een traditioneel Andalusisch huis! Dichtbij vele bezienswaardigheden.

8,5
3 dagen vanaf
€ 254,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details

Maak uw reis compleet

Boek snel en makkelijk leuke extra's bij.

Bijboeken
Hop on/hop off Tour

Met 30 monumenten het grootste historische centrum van Europa!

Bijboeken
Fietstour - de Highlights met Nederlandse gids

Voel je een echte local door te fietsen door Cordoba!