Plan uw Stedentrip Córdoba

Winkelen in Córdoba

Córdoba is een culturele stad van betekenis! Kunst en cultuur gaan hier hand in hand, terwijl u daarnaast ook geniet van die zwoele mediterrane sfeer! Topstad!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Het aantal boetiekjes waar je typische souvenirs kan kopen is in Cortoba ontelbaar. Met name in het oude stadgedeelte waar ambachtelijke producten zoals hoeden, keramiek, handbewerkt leder en gitaren veel te vinden zijn. Wanneer u in het joodse kwartier en de straten rondom de Moskee komt zijn er heel wat geschenkenwinkels te vinden en delicatessenzaken met olijfolie en wijnen. In het echte centrum en dus commerciële deel van de stad liggen de trendy kleding- en schoenenzaken en boeken- en CD winkels. Vooral straten als Cruz Conde, Ronda de los Tejares en de voetgangerszone Avenida de Gran Capitán zijn drukbezochte winkelbuurten.

Hotelaanbod Córdoba

Córdoba
Onze tip

Hotel H10 Palacio Colomera

Een prachtig en pas geopend boutique hotel aan de Plaza de las Tendillas. Het voormalig paleis heeft nog de traditionele stijl in combinatie met moderne voorzieningen zoals een buitenzwembad. Het hotel ligt aan de rand van het hart van Cordoba. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

9,0
3 dagen vanaf
€ 257,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Córdoba

Hotel Las Casas de la Juderia Cordoba

Dit fraaie authentieke hotel bevindt zich in 17e- en 18e-eeuwse gebouwtjes met mooie aangelegde tuinen en patio's met fonteinen.

3 dagen vanaf
€ 269,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Córdoba
Beste beoordeling

Hotel Macia Alfaros

Stijlvol hotel met karakter, op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Gelegen in de oude Moorse wijk naast de Romeinse muur. Sfeervolle lounge, patio met terras en een mooi zwembad.

9,0
3 dagen vanaf
€ 250,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Córdoba
Voordeligste keus

Hotel Posada de Vallina

Gelegen in hartje Cordoba, naast de Mezquita Moskee en de kathedraal. Een heerlijke luxe accommodatie in een traditioneel Andalusisch huis! Dichtbij vele bezienswaardigheden.

8,5
3 dagen vanaf
€ 254,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details

Maak uw reis compleet

Boek snel en makkelijk leuke extra's bij.

Bijboeken
Hop on/hop off Tour

Met 30 monumenten het grootste historische centrum van Europa!

Bijboeken
Fietstour - de Highlights met Nederlandse gids

Voel je een echte local door te fietsen door Cordoba!