Wat is hot in Edinburgh?

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, wordt door kenners beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. Daar zijn de Schotten uiteraard zeer trots op.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

De keus is aan u in Edinburgh. Er zijn ontelbaar veel restaurants en bars in Edinburgh. Gaat u echt voor het Schotse eten dan moet u naar de restaurants gaan die een 'Taste of Scotland'-logo hebben. Deze restaurants zijn gespecialiseerd in Schotse gerechten. Natuurlijk is er niet alleen keus uit de Schotse keuken er kunnen ook veel internationale gerechten genuttigd worden. De meeste restaurants bevinden zich in en rondom High Street in Old Town en Rose Street in New Town.

Edinburgh

Eten en drinken

Candy Bar + Kitchen

Als u een twijfelaar bent, dan zult u het in deze bar niet gemakkelijk hebben, het aanbod aan cocktails is enorm. De keuze is enorm in deze bar.

Lees meer

Milnes bar

Populaire bar verdeeld over drie verdiepingen. Overal in de bar zijn er plekjes waar u rustig kunt zitten.

Lees meer

Oloroso

Een zeer luxe en sfeervol restaurant. Op het dakterras is het hier heerlijk vertoeven met uitzicht op de Edinburgh Castle.

Lees meer

The Elephant House

Een van de beste koffie- en theehuizen van Edinburgh! Met een grote collectie van meer dan 600 olifanten in alle vormen en maten, waarvan vele te koop zijn. U kunt hier goed terecht voor een grote selectie van thee, koffie, wijn, bier en een zeer betaalbare selectie van gebak, lunch en hoofgerechten.

Lees meer