Wat is hot in Gdansk?

Wie durft zich over te geven aan het Grote Genieten in Gdansk, ja, met hoofdletters? Wij wel, want deze Poolse Hanzestad aan de Oostzee staat vanaf nu op de kaart als favoriete bestemming.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Gdansk

Uitgaan

Bars in Gdansk

U hoeft niet ver te zoeken naar bars in Gdansk, want ze zitten allemaal gezellig op een kluitje in het stadscentrum. Bestelt u ook zo’n heerlijk streekbiertje?

Lees meer

Bunkier Klubogaleria

Een slimme projectontwikkelaar zag brood in een oud schuilkeldercomplex uit de Tweede Wereldoorlog en bouwde dit om tot nachtclub Bunkier Klubogaleria. Voor wie van avontuur houdt!

Lees meer

Dominicaner Jaarmarkt

Wilt u Gdansk op zijn drukst zien, maar ook op zijn best? Boek dan in de tweede helft van de zomer en profiteer van de feestelijke, drie weken durende Dominicaner Jaarmarkt.

Lees meer

Klub Parlament

Als iedereen er naartoe wil, dan zijn de feesten er goed. Klub Parlament is zo’n plek. Zin in een avond dansen met de Polen? Zorg dan dat u vooraan in de rij staat.

Lees meer

Uitgaan in Sopot

Wilt u een avondje serieus op stap tijdens uw stedentrip Gdansk? Zet dan uitgaan in Sopot op de planning. De badplaats onder de rook van Gdansk staat bol van de feestelijke vibes.

Lees meer