; Eten en drinken Gdansk - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Gdansk


Wat is hot in Gdansk?

Wie durft zich over te geven aan het Grote Genieten in Gdansk, ja, met hoofdletters? Wij wel, want deze Poolse Hanzestad aan de Oostzee staat vanaf nu op de kaart als favoriete bestemming.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Gdansk

Eten en drinken

Bistro Kos

Bistro Kos is de laagdrempelige, veelzijdige zaak in hartje Gdansk waar iedereen tevreden over is. Voor lunch en diner, maar u kunt de dag hier ook starten met een kostelijk ontbijt.

Lees meer

Goldwasser

Een glaasje Goldwasser, dat bestelt u natuurlijk als u aan tafel zit in het gelijknamige restaurant. U bent gestuit op een echte toplocatie in het centrum, met direct zicht op de Kraanpoort.

Lees meer

Kuchnia Rosyjska

Wat de grote culinaire broer van Polen allemaal voor u in petto heeft, komt u te weten bij Kuchnia Rosyjska, oftewel ‘de Russische keuken’.

Lees meer

Original Burger

Zet uw tanden gerust in de broodjes bij Original Burger. Deze tent voor de snelle hap is zo populair, dat er een hele rij kan staan. Het wachten waard!

Lees meer

Pod Lososiem

Een visje weten de koks zeker te bereiden in de keukens van het chique restaurant Pod Lososiem. Ze houden er zelfs oude, 19e eeuwse recepten voor bij de hand. Grijp uw kans en reserveer.

Lees meer