Bars

Voor een gezellige avond kunt u een van de vele bars uitzoeken in de omgeving van het Taksimplein. Ga naar een trendy kroeg of kies juist een van de traditionelere "meyhanes", cafeetjes waar u getrakteerd wordt op live muziek en buikdanseressen.

Zarifi
In het restaurant van bar Zarifi kunt u de hele avond lekkere hapjes eten. Naarmate de avond vordert gaat het volume van de muziek omhoog en nog later speelt er een liveband. U kunt er relaxt loungen met een drankje of urenlang de dansvloer op.
Waar: Cukurluçesme Sokak 11
Metro: Taksim

5 Kat
Bij 5 Kat kunt u lekker eten en een drankje drinken. Het is gelegen op de 5e etage en het zicht op nachtelijk Istanbul, vanaf het terras, is er adembenemend mooi.
Waar: Cihangir Mh., Soganci Sokak 7
Metro: Taksim

Jazz Club Nardis
In Jazz Club Nadris draait alles om live muziek. Bijna iedere avond bouwt men hier een spetterend feestje. Reserveer een tafeltje en eet uw buikje rond of kom een paar glaasjes drinken.
Waar: Kuledibi Sokak 14
Bus: Atlas

Wan-na
Wan-na is een populaire bar met een mooie inrichting waar 's avonds laat veel mensen komen om wat te drinken, de dag af te sluiten en de nacht in te luiden. De bar blijft open tot 4.00 uur dus doe als de locals en blijf hier lekker hangen.
Waar: Tepebasi, Mesirutiyet Cadessi 69
Metro: Sishane