Discotheken/Clubs

Een avondje eten, drinken, dansen, kortom onvervalst "clubben" doet u samen met de jonge hippe Turken in een van de volgende uitgaansgelegenheden:

ULUS 29
ULUS 29 is een populaire club in Istanbul, aan de rand van het Ulus Park. Kom hier dansen, relaxen in de loungebar of met een cocktail van het mooie uitzicht genieten. Ook zijn er hapjes te krijgen bij de bar. Let wel op: ULUS 29 is alleen op vrijdag en zaterdag geopend.
Waar: Ahmet Adnan Saygun Caddesi
Bus: Site Yolu

Blackk
Zwart is chique en dat heeft nachtclub Blackk goed begrepen. Alles staat hier in het teken van deze "kleur". Blackk is een populaire uitgaansgelegenheid op de oever van de Bosporus, waar geregeld VIP's over de vloer komen. U kunt er lekker dansen en loungen.
Waar: Muallim Naci Cd 71
Bus: Sifa Yurdu

Supperclub
Supperclub heeft vestigingen in een groot aantal wereldsteden en er komen er steeds weer nieuwe bij. Er treden bands op en bekende en minder bekende DJ's draaien er hun platen. Voor een avondje dansen en feestvieren is men hier aan het juiste adres.
Waar: Muallim Naci Cd 65
Bus: Ortaköy

Leb-i-Derya
Leb-i-Derya is gelegen op de bovenste verdieping van een hoog gebouw. Vanaf hier is het uitzicht over de nachtelijke stad in één woord fantastisch. Hier danst men tot men erbij neervalt en ook het loungen is er tot kunst verheven.
Waar: Kumbaraci Yokusu, 57/6 Tünel, Beyoglu
Tram: Tünel

Babylon
Babylon is een van de meest geliefde clubs van Istanbul. Vijf dagen per week is er live muziek. Op donderdag en vrijdag draaien DJ's de beste platen en dansen de feestneuzen er de sterren van het firmament. Goede keus!
Waar: Sehbender Sokak 3
Metro: Sishane