Hotspots in Istanbul

De hotspots van Istanbul vindt u in de Europese wijk. Steek de Gouden Hoorn over en duik de meest hippe clubs en bars in rondom het Taksimplein, aan de oever van de Bosporus en in het upcoming Karaköy. Langs het water ontstaan 's zomers, als het heet is, de leukste openluchtnachtclubs.

Reina
Reina is een uitgaanscomplex aan de Bosporus, met zicht op het water, waar het elke avond feest is. Hier kan men uitgebreid eten, drinken en feesten tot heel laat. De club heeft mythische afmetingen en men loopt er rond tussen een paar duizend andere hippe feestgangers. Elke avond treden hier DJ's en artiesten op. Reina is een zeer populair meetingpoint voor veel Turken en de kans is groot dat men er een VIP tegen het lijf loopt.
Waar: Muallim Naci Cd 44
Bus: Kuruçesme
Open: Dagelijks 18.00-5.00 uur
Entree: TL50,- in het weekend, gratis als u er van het restaurant gebruik maakt.

Sortie
Club sortie, voorheen bekend als Club Laila, bevindt zich meer naar het noorden, ook weer aan de oever van de Bosporus. Een groot, megahip dans-, eet- en drinkpaleis waar het een komen en gaan is van chique geklede jetset. Hier naar binnen? Doe dan echt uw allermooiste outfit aan.
Waar: Muallim Naci Cad 54
Bus: Sifa Yurdu
Open: In de zomer dagelijks 18.00-4.00 uur. 's Winters alleen restaurant.

Supperclub
Onze "eigen" Supperclub heeft inmiddels ook een vestiging geopend in Istanbul en doet het er erg goed.
Waar: Muallim Naci Caddesi 65
Bus: Ortaköy
Open: Dagelijks 20.00-5.00 uur
Entree: Menu vanaf TL75,-

(openingstijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)