Afternoon Tea

De afternoon tea is een typisch Engels fenomeen. U kunt dit zelf beleven in een van de tophotels van de cafés in de hoofdstad. De manier bij uitstek om het Londense luxe leventje aan den lijve te ondervinden. Geniet van thee, broodjes, gebak en taartjes in de meest chique etablissementen. We adviseren u om verzorgde kleding te dragen. Prijzen variëren van ongeveer 20 pond tot 45 pond p.p.(prijzen onder voorbehoud van wijzigingen) Enkele tips:

Savoy:
Thee drinken in het Savoy is een traditie die zo oud is als het hotel zelf. Hier wordt de afternoon tea in de luisterrijke Thames Foyer opgediend. Vooraf reserveren aanbevolen.

Richoux:
In Londen zijn er meerdere filialen van dit duurdere café, maar het filiaal op 172 Piccadilly is het bekendste en u kunt er bijna de hele dag door voor een afternoon tea terecht. Het café is mooi ingericht en er heerst een aangename sfeer.

Fortnum en Mason:
Het meest toonaangevende grootwarenhuis van Londen, aan Piccadilly, staat bekend om zijn overvloedige voedingsmiddelenafdeling. De winkel beschikt over drie uitstekende restaurants en alle drie serveren ze een afternoon tea.