Discotheken/Clubs

Wie een feestje wil bouwen is in Londen op de goede plek. Moderne clubs en discotheken strijden om de aandacht en om de eer om een tijd als "the-place-to-be" te worden rondgepraat. "Clubbing", het werkwoord voor feesten in de club, is een term die is ingeburgerd in de woordenschat van de jongere generatie hippe Londenaren. De lijst van populaire clubs is ellenlang maar sla in ieder geval de volgende niet over:

Ministry of Sound
Dit is de grote broer onder de clubs en discotheken. Al meer dan twintig jaar timmert Ministry of Sound aan de weg en de club heeft nog steeds zijn populaire positie weten te behouden. Vier dansvloeren, een heleboel ruimte, een hippe sfeer en de nieuwste beats zorgen voor een geslaagde stapavond.
Waar: 103 Gaunt Street
Metro: Elephant & Castle

KOKO
In de upcoming wijk Camden bevindt zich deze club in een oud theatertje. De club is trots op haar uitgebreide evenementenkalender waarop bands en DJ's met verschillende sounds een plek hebben. Voor elk wat wils dus.
Waar: 1A Camden High Street
Metro: Mornington Crescent

Fabric
Een van de populairste clubs van Londen. Dansen, dansen en nog eens dansen en tussendoor lekker chillen op uitnodigende loungebanken. Echte feestgangers móéten deze club van binnen hebben gezien.
Waar: 77a Charterhouse Street
Metro: Farringdon