Wat is hot in Napels?

Napels, de op twee na grootste stad van Italië, is de meest welvarende stad van Zuid-Italië. Het uitzicht op de baai en de Vesuvius is grandioos

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

In Napels vindt u veel goedkope winkels achter de winkelstraten. Voor de duurdere winkels moet u echt in het centrum zijn. Napels is een drukke stad met een brede boulevard en kleine steegjes waar u veel winkels zult vinden. In Napels zijn die steegjes te vinden achter de Piazza del Plebiscito. Links achter de Chiesa di San Francesco di Paola leidt een trap naar een van de mooiste steegjes van de stad en als u dit straatje volgt richting noorden, komt u vanzelf terecht bij de hoger gelegen straatjes met goedkope winkeltjes die achter de grote winkelstraten zijn gevestigd. In de straatstalletjes zult u vooral de goedkope namaak merken vinden. Voor de wat betere merken moet u naar De Galleria Umberto I gaan. De meeste winkels zult u vinden in de winkelstraat de V.Toledo.

Napels

Winkelen

Markten

In Napels zijn veel leuke marktjes te vinden. Langs veel Napolitaanse wegen staan kraampjes met diverse koopwaar.

Lees meer

Winkelen

In tegenstellingen tot vele andere steden in Italië staat Napels niet echt bekend als echte shoppingstad. Toch is er genoeg te shoppen rond de Via Toledo en de Via Chaia (vooral wat duurdere winkels).

Lees meer