Wat is hot in Nederland?

Met trots presenteren wij Amsterdam, Rotterdam en Leeuwarden. Drie steden met een totaal verschillend karakter en als overeenkomst dat ze veel te bieden hebben voor een geslaagd tussendoortje. Daarnaast bieden wij ter afwisseling Vlieland, Ameland en Terschelling voor een stukje rust en natuurschoon.

Uitgaan in Amsterdam

Na een drukke dag begint in onze hoofdstad het uitbundige nachtleven. In de trendy uitgaansgelegenheden en de typische bruine kroegen, kun je Amsterdam echt proeven. De cafés en bars in Amsterdam vind je in allerlei smaken en soorten, van cocktails nippen in een cocktailbar tot een pilsje pakken in een bruin café. Nachtbrakers kunnen zich vermaken tot het ochtendgloren in één van de vele clubs die de stad rijk is.

Uitgaan in Rotterdam

Gezelligheid troef in Rotterdam. In Rotterdam is altijd wat te beleven op het gebied van theater, musea, festivals, dans en meer. Hippe clubs naast bruine kroegen, zonnige terrassen versus intieme concertzaaltjes. Rotterdam barst van de gezelligheid!

Uitgaan in Leeuwarden

In het bruisend hart van de Friese hoofdstad vind je warme cafés, gezellige kroegen en discotheken. Een kroegentocht in Leeuwarden beperkt zich niet tot één straat. Leeuwarden heeft verschillende stapgebieden, en iedere straat heeft z'n eigen charme, waarbij De Doelensteeg met stip op nummer één staat.

Uitgaan op de Waddeneilanden

De eilanden zijn natuurlijk niet echt feesteilanden, maar naast de natuur zijn er ook leuke uitgaansgelegenheden. Het is allemaal kleinschalig, maar daardoor wel gezellig en overzichtelijk. De meeste uitgaansgelegenheden vind je op Terschelling met behoorlijk wat restaurants, cafés, vijf strandpaviljoens, terrasjes, kroegen en discotheken! Op Ameland is het dorpje Nes favoriet bij de nachtbrakers. Op Vlieland vind je in de Dorpstraat in Oost-Vlieland een aantal leuke restaurants en bar.

Nederland,