New York

Pod Brooklyn

Modern ingericht hotel dat uit 4 gebouwen bestaat gescheiden door een binnenplaats en verbonden met bruggen. Gelegen in een gezellige wijk Williamsburg in Brooklyn met diverse hippe restaurants en winkels in de buurt.

Ligging:

in de wijk Williamsburg in Brooklyn op ca. 650 m van de Music Halls of Williamsburg en op ca 1 km van het East River State Park. Subwayhalte Bedford Ave ligt op ca. 325 m van het hotel, met slechts 1 stop bent u al op Manhattan. Met de East River Ferry, op een paar blokken van het hotel kunt u ook naar Manhattan.

Faciliteiten:

vier met elkaar verbonden gebouwen met receptie, WiFi (gratis), bar/restaurant, liften, diverse terrassen met zitjes inclusief een rooftop.

Kamers:

klein maar fijn, praktisch ingericht met tv, telefoon, kluisje, gratis WiFi, airco en badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging:

op basis van logies, tenzij anders vermeld

Metro:

Bedford Avenue (lijn L)

Bijzonderheden:

Niet inbegrepen is de verplichte Facility fee van ca. $11,48 per kamer per nacht, (voor gebruik van gratis WiFi, lokale telefoongesprekken), ter plaatse te voldoen. Wijzigingen voorbehouden. U kunt dit hotel niet met de shuttle transfer boeken i.v.m. de ligging buiten Manhattan. Bij de aangeboden arrangementen per vliegtuig verblijft u steeds de laatste nacht in het vliegtuig.

Wijk:

Williamsburg (Brooklyn)

Kaart:

Kamer opties

Kamertype(s) Min. aantal personen Max. aantal personen Op basis van
1-persoonskamer 1 volwassene per persoon per nacht.
2-persoonskamer 2 volwassenen per persoon per nacht.
3-persoonskamer 3 volwassenen per persoon per nacht.
4-persoonskamer 4 volwassenen per persoon per nacht.