Discotheken/Clubs

Barrio Latino
Een populaire club die bestaat uit vier verdiepingen met een restaurant, cocktailbar en discotheek. De naam Latino zegt het al: de club heeft een Zuid-Amerikaans tintje. Zowel Latijns-Amerikaanse muziek als populaire dansbare muziek worden hier gedraaid.
Adres: 46 Rue du Faubourg Saint-Antoine
Metro: Bastille

CAB
Wie ervan houdt om op een chique manier uit te gaan, moet eens naar CAB. Er komt een bepaald soort chique publiek op af en er treden geregeld bekende DJ's op. Hier naartoe? Zorg voor een goed gevulde portemonnee.
Adres: 2, Place du Palais Royal
Metro: Palais Royal, Musée du Louvre

La Scala
Deze enorme discotheek is gevestigd vlakbij het Louvre aan Rue de Rivoli. Het heeft drie verdiepingen en op elke afdeling is een ander soort muziek te vinden, bijvoorbeeld R&B of house. Kortom een grote goede discotheek die ook nog eens op een prachtige plek is gevestigd.
Adres: 188 Bis Rue De Rivoli
Metro: Tuilleries/Palais Royal, Musée du Louvre

Le Paris Paris
Een kleine club die zo geliefd is dat hij vaak overvol is en het moeilijk wordt om binnen te komen. De mogelijkheid is er wel om op een gastenlijst te komen, stuur hiervoor een mailtje naar de club. Elke avond is er een ander thema en deze kleine club is zeer populair bij jongeren.
Adres: 5 Ave de l'Opéra
Metro: Pyramides/Palais Royal, Musée du Louvre