; Eten en drinken Stockholm - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Stockholm


Wat is hot in Stockholm?

Laat u verleiden door de charme van het innemende Stockholm, de drijvende stad. Water en groen omzomen het lieflijke oude centrum en de lijst van machtige musea, knusse winkels en uitmuntende restaurants is lang. En dat op maar twee uurtjes vliegen!

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Stockholm

Eten en drinken

Algemeen

Zweden hoeft niet duur te zijn, maar je kunt het zo gek maken als je wilt. Door uitgebreid te gaan lunchen bespaar je al veel, want 's avonds is het eten in de restaurant drie keer zo duur.

Lees meer

Cafe Millesgarden

Bij café-restaurant Millesgården, in het hart van de gelijknamige beeldentuin, komt u helemaal bij. De wandeling door de tuin zult u niet licht vergeten, de heerlijke verse taart bij de koffie ook niet.

Lees meer

Café String

Leuk aandenken, het kopje waar u net op het terras bij Café String uw koffietje uit gedronken heeft? Gewoon meenemen! In dit hippe tentje staat namelijk álles te koop.

Lees meer

Lux

De creatief leider van restaurant Lux gaat eigenhandig voor u op jacht en komt terug met herten en eenden. Bij Lux is het zeker dat de gebruikte ingrediënten Zweeds, puur en kakelvers zijn.

Lees meer

Ostermalms Saluhall

In de overdekte Ostermalms Saluhall kopen de Zweden verse vis en kaviaar, oesters en vlees. Schuif hier aan in een van de gezellige eettentjes, waar u niet te veel betaalt voor een maaltje.

Lees meer

Roppongi Sushi bar

De lekkerste sushi van Stockholm maken ze bij de lunchtent Roppongi Sushi Bar. Neem het er hier lekker van door aan te schuiven, of haal er een maaltijd af.

Lees meer