Wat is hot in Stockholm?

Laat u verleiden door de charme van het innemende Stockholm, de drijvende stad. Water en groen omzomen het lieflijke oude centrum en de lijst van machtige musea, knusse winkels en uitmuntende restaurants is lang. En dat op maar twee uurtjes vliegen!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Stockholm

Uitgaan

AG 925

Hippe uitgaansgelegenheid! In het pand van deze hippe tent zat vroeger een oude opslagplaats voor goud en zilver. De naam komt hier dan ook vandaan, AG 925 is namelijk een zilvercode.

Lees meer

Berns

Wie wil weten hoe jong en hip Zweden een avondje uitgaat, moet naar Berns: cocktailbar, club, café en restaurant tegelijkertijd en dus goed voor een avondvullend stapprogramma.

Lees meer

Café Opera

Stop uw glitterpakje maar in de koffer als u naar Stockholm gaat, want voor Café Opera heeft u het zeker nodig. In deze chique club raakt u in no time aan de praat met de Zweedse jetset.

Lees meer

Ice bar

Niet stiekem aan de tafel likken in de Ice Bar! Het is hier binnen vijf graden onder nul en echt alles is van ijs. Laat u een lekkere warme mantel aanmeten bij de ingang en glibber naar binnen.

Lees meer

Jazzclub Fasching

Liefhebbers komen met opzet naar Stockholm voor de legendarische jazzclub Fasching. Grote internationale muzikanten hebben hier op het podium heel wat zweetdruppeltjes achtergelaten.

Lees meer

M/S Patricia

Patricia, hippe clubboot die aan de noordkant van het eiland Södermalm ligt te deinen op de opzwepende beats, is een echte hotspot. Op zondag is het er gaynight.

Lees meer