Plan uw Stedentrip Tallinn

Eigentijds Tallinn met vele bezienswaardigheden.

Een sfeervolle oude Hanzestad. Omdat Tallinn niet heel groot is loopt u zo door de oude binnenstad heen en in één dag kunt u de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken.

Bezoek, bekijk en ervaar de highlights

Ontdek middeleeuws Europa. De 1000 jaar oude Hanzestad ziet er uit als een middeleeuws openluchtmuseum met goed intact gebleven stadsmuren en een bijzondere sfeervolle binnenstad. Op Toompeahill vindt u veel oude gebouwen en in dit oude gedeelte van Tallinn is het leuk om door de kleine en smalle steegjes te lopen. Volgens UNESCO heeft Tallinn het best bewaarde middeleeuwse stadshart van heel Noord-Europa. De stad wordt niet voor niets 'Medieval Europe' genoemd. De stadsmuur is nog bijna ongeschonden en heeft 26 wachttorens. Omdat Tallinn niet heel groot is loopt u zo door de oude binnenstad heen en in één dag kunt u de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken.

Hotelaanbod Tallinn

Tallinn
Voordeligste keus

Hotel Go Shnelli

Modern en populair hotel met uitstekende faciliteiten. Een gunstige prijsstelling, direct naast het centraal station. U loopt zo in 5 min. naar de oude binnenstad. Van harte aanbevolen!

6,8
3 dagen vanaf
€ 314,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Tallinn
Beste beoordeling

Hotel Original Sokos Viru

Een markant hotel met geschiedenis en een begrip in Tallinn! In dit moderne, comfortabele hotel is het KGB-Museum gevestigd.

8,0
3 dagen vanaf
€ 265,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Tallinn

Hotel Rixwell Viru Square

Comfortabel hotel met prima verzorgde kamers. Door de gunstige ligging kunt u van hieruit een bezoek aan het historische centrum uitstekend combineren met overdadig shoppen!

3 dagen vanaf
€ 326,- p.p.
incl. vlucht + hotel
Bekijk details
Tallinn

Hotel St. Barbara

Leuk en charmant toeristenklasse hotel, gevestigd in een historisch kalkstenen gebouw op steenworp afstand van de oude binnenstad.

8,0
3 dagen vanaf
€ 317,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Tallinn
Onze tip

Nordic Hotel Forum

Uitstekend hotel, gelegen aan de oostrand van de stad. Met fraai binnenzwembad op de bovenste verdieping met mooie uitzichten over deze prachtige stad Tallinn.

8,5
3 dagen vanaf
€ 309,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details

Maak uw reis compleet

Boek snel en makkelijk leuke extra's bij.

Bijboeken
Hop on/hop off Tour

Ontdek deze schitterende oude stad met de hop on/hop off tour.

Bijboeken
Fietstour - de Highlights met Engelstalige gids

De tocht die u meeneemt door het verhaal dat Tallinn heet....